Degenek neće igrati protiv Zvezde, ništa od najavljenog transfera!

Autor: Darko Mitrović
petak 02.10.2020.
15:27
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Delovalo je da se već oprašta, ali...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iskusni štoper Miloš Degenek ostaje u Crvenoj zvezdi!

Podsetimo, bilo je interesovanja belgijskog Genta, koji je nudio 1.7 miliona evra Zvezdi i očekivalo se da se transfer realizuje posle meča srpskog šampiona sa jermenskim Araratom.

Međutim, od toga neće biti ništa, prenosi portal ''Redstarbelgrade.rs'' i Degenek će i tokom jeseni braniti boje Crvene zvezde.

Zanimljivo, Zvezda je danas na žrebu za Ligu Evrope dobila baš Gent kao jednog od narednih rivala, iz Hofenhajm i Liberec.

O potencijalnim kadrovskim promenana u ekipi do kraja prelaznog roka govorili su danas i Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić, o tome opširnije čitajte u prilogu.
-
Baner 15
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 03.10.2020
10:10

zvezda da osvoji LE jedva može da pokrije nešto više od 10% svojih troškova tako da bi Degeneka prodali i za manje od cene koju su plasirali, ali ponuda nema jer svi vide da je zvezda po kvalitetu u rangu između Evrope, Tirane, Ararata i Omonije jer je Evropu, Tiranu i Ararat prošla uz pomoć sudija i ogromne sreće, a od Omonije je i ispala. Iako joj se i dalje namešta žreb pa dobija najslabije moguće protivnike u datom trenutku, a nije ništa slučajno kada se pogleda slika zvezdine uprave sa čovekom zaduženim za žreb u UEFA. Međutim za zvezdu bi bilo bolje da nije ušla u LE pošto bi tada imali opravdanja da smanje plate igračima i više tako uštede nego što će zaraditi od LE. zvezda od ulaska u LE ne može da isplati ni premije svojim igračima i stručnom štabu, klub je pred bankrotom i održava se samo zahvaljujući vlasti, FSS koji je potpuno njihov i odeljku UEFA kojim upravljaju.

avatar
Dorotej
Friday, 02.10.2020
16:56

Eh Mrkelinjo & Terzinjo i njihovi transferi. Spinovanje na kvadrat.