Degenek: ''Sabili smo Milan u kazneni prostor!'' Ima poruku i za sudiju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.02.2021.
23:46
Izvor: Sportske.net

Osvrnuo se i na prvi meč...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Zvezdin štoper Miloš Degenek vodio je večeras veliku borbu sa napadačima Milana, ali i pored odlične igre crveno-beli nisu prošli dalje.

Milan je izvukao 1:1 na svom terenu, što mu je bilo dovoljno za prolaz u osminu finala, a Degenek je svoje prve utiske izneo u razgovoru za Arenu Sport.

Koliko je zadovoljan svojim timom, toliko je nezadovoljan pojedinim odlukama sudija, kako u Beogradu, tako i u Milanu.

''Super. Mislim da nijedan duel nismo izgubili, ni ja, ni Raša, ni u prvom, ni u drugom poluvremenu. Cela ekipa je odigrala fenomenalno, iskreno sam preponosan na sebe, na saigrače, na trenera, Mistera kako je odradio posao. Došli smo oslabljeni.

Jedan Milan smo sa deset igrača sabili u kazneni prostor. Dobili su penal u Beogradu, penal ovde, nama ne svira jedan gol, ne dozvoljava nam uopšte na kraju da izvedemo korner, što je po mom mišljenju sramno, ali život ide dalje.

Mislim da smo izgledali prilično dobro. Osim penala, ne znam da li su imali još koji šut u okvir gola. Osetio sam da smo dobro odigrali. Gobelja nije trenirao 6-7 dana, ali je opet odigrao dobru utakmicu, odradili smo maksimalno, ostavili srce na terenu, zaslužili smo da dobijemo'', smatra Degenek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke