Dejan Joksimović preuzeo Mladost iz Lučana

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.06.2024.
12:16
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Novi trener Mladosti iz Lučana naredne sezone biće Dejan Joksimović, potvrdio je funkcioner superligaša Nenad Milovanović.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

"Tokom srede ćemo promovisati Dejana Joksimovića u novog trenera Mladosti iz Lučana. Dogovorili smo se sve sa njim", potvrdio je Areni sport Milovanović.

Ekipu iz Lučana je posle odlaska Tomislava Sivića preuzeo Nermin Useni koji je sezonu koju je Mladost okončala u plej-ofu i priveo kraju, te zauzeo sedmu poziciju sa 46 bodova.

Dejan Joksimović je reputaciju stekao u radu sa Radničkim iz Kragujevca, da bi u drugom delu aktuelne sezone preuzeo Radnički iz Niša sa kojim je u ne naročito povoljnim okolnostima uspeo da izbegne ispadanje iz elitnog ranga srpskog fudbala.

Uz Dejana Joksimovića, dugogodišnji kapiten Mladosti Ivan Milošević završio je igračku karijeru i preuzeo funkciju direktora Omladinske škole Mladosti.

"Naš dugogodišnji kapiten Ivan Milošević zvanično je novi direktor Omladinske škole Mladosti, ujedno i šef skauting službe. Bio nam je potreban neko kvalitetan za tu funkciju, dugo je u klubu, ima internacionalno iskustvo. Verujem da će našu školu podići na viši nivo", dodao je Milovanović.

Mladost će pripreme za novu sezonu započeti 17. juna, a 25. juna ekipa će se preseliti na Zlatibor gde će odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke