Dejan Stanković napustio Crvenu zvezdu!

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.08.2022.
16:08
Izvor: Sportske.net

Kraj saradnje!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je Dejan Stanković podneo ostavku na mestu trenera tog tima.

Eliminacija od Makabija iz Haife očigledno je znatno više uticala na Dejana Stankovića nego što je to u prvi mah delovalo. Sam je rekao da učešće u Ligi Evrope neće biti neuspeh, ali očigledno je da je za njega bio, prevashodno lični.

Dejan Stanković podneo je neopozivu ostavku na mestu trenera prvog tima nakon što je na zimu 2019. godine preuzeo klub od Vladana Milojevića.

"Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice", objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.

Dejan Stanković napušta funkciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde kao osvajač duple krune i učesnik grupne faze Lige Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoka1987
Friday, 26.08.2022
20:57

Svaka cast kralju, to su odlike najvecih. Hvala za sve Deki, jbg vrijeme je za nesto novo.

avatar
Flex2302
Friday, 26.08.2022
16:34

Koga se uplasio? Francuza, Turaka ili Madjara???