Deki ljut zbog isključenja, ali ne krivi nikoga: ''Od sutra znamo šta nam je činiti''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.02.2021.
23:33
Izvor: Sportske.net

Pomešane emocije Zvezdinog stratega.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda može da bude ponosna na svoje učešće ove sezone na evropskoj sceni, malo joj je nedostajalo da eliminiše veliki Milan na njegovom San Siru.

Strepeli su ''Rosoneri'' u finišu, uspeli da odbrane 1:1 i na mala vrata odu dalje.

Zvezdi ostaje da se ponosi načinom na koji se suprotstavila skupocenim asovima na čelu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a upravo je to i u izjavi za Arenu Sport i istakao Dejan Stanković.

''Znali smo šta hoćemo i ovde i u Beogradu, malo ih iznenadili u prvom poluvremenu. Nesrećan penal, poništen gol, pa dat gol... Malo sam ljut zbog crvenog kartona, ne dajem krivicu nikome, ali smo se spremali za poslednjih desetak minuta da idemo na sve ili ništa. To ne menja moje pohvale igračima. Nije samo borba, ima tu i logistike i požrtvovanja, i lepe igre, i jedan za drugoga, porasli su kao grupa nestvarno i hvala im na tome. Stavljamo tačku, od sutra se okrećemo domaćem prvenstvu, znamo šta nam je činiti.

Ne pričam ko fali, uspeli smo i na prekide mnogo da napravimo, imalo smo i tu veliku šansu, ko zna šta bi bilo do kraja, ali moram samo da budem ponosan. Bitno je da im pokažeš da mogu, a oni su to dokazali večeras'', objašnjava Stanković.

Naglasio je da je Zvezda večeras grala u formaciji 4-3-3, a ne 4-3-2-1, kako je mnogima delovalo.

''Ja sam oduševljen, znali su na jedan pogled šta rade. Ja ih gledam kao pobednike i uvek ću ih gledati kao pobednike.

Ušao je Ibra, posle nisam ni gledao njihove izmene, gledao sam moje momke kako da dođemo do šanse. Lep evropski put se nažalost završio. Možda smo malkice mi zaslužili više, a Milan  nije dokazao da je iznad nas, ni u Beogradu, ni ovde'', zaključio je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke