Deki o pojačanjima, jedno je već dogovoreno, pomenuo i izlaznu klauzulu

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.05.2021.
11:48
Izvor: Sportske.net

Dejan Stanković jedva čeka početak priprema.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dejan Stanković je potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom, postoji i veliki bonus za plasman u Ligu šampiona. 

Gostovao je trener Crvene zvezde u programu na televiziji "K1" gde je govorio o svojoj razdvojenosti od porodice i šta ga drži u klubu iz Ljutice Bogdana. 

"Zvezda ne može da bude druga ili treća opcija, već samo prva. Kada sam pre godinu i po dana prihvatio ponudu, svestan sam bio žrtve. Razdvojenost od familije, posebno kada je došla korona, putevi da se viđamo su bili teški. Sada je to malo laše. Fale mi deca, oni su u Milanu, Ana sada najviše putuje. Zvezda je izazov, porodica me podržava, zajedno su u stresu sa mnom. Imam energiju, imam osmeh i dok budem srećan i zadovoljan, daću sve od sebe. Zvezda je konstantno dokazivanje, nema stajanja", rekao je Stanković za "K1". 

Potom je istakao i da postoji otkupna klauzula u ugovoru, ali i da se nada da je neće niko aktivirati. 

"Da me neko ne razume pogrešno, nema tih para zbog kojih bih ostao da nema projekta, vere, razvoja i uspeha. Sa druge strane, nema tog novca koji bi me odveo iz Zvezde da napustim sve to. Hladne glave idem dalje", rekao je Stanković. 

Kaže i da je dogovoreno jedno pojačanje. 

"Imena koja se pominju su sve vrhunski igrači, vrhunski momci koje sve lično poznajem. To su sve momci koji imaju zavidne karijere, napravili su zavidne rezultate, treba videti da li neko od njih želi da dođe u Zvezdu, pa onda da pričamo o finansijskim stvarima. Imamo završetak Kupa, tek će se raditi o tome, ali moraćemo da budemo brzi i efikasni", rekao je Stanković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke