Deki otkrio zanimljivu stvar o Falćineliju i Slaviši Jokanoviću!

Autor: Milovan Longinov
subota 21.11.2020.
12:10
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Zvezda dovela napadača sa karakterom, a želeo ga je i Jokanović...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković smatra da je Dijego Falćineli pokazao da ima jak karakter na vatrenom krštenju za crveno-bele.

Kao što je poznato, Italijan je stigao neposredno pre utakmice sa Omonijom, i bio je tragičar pošto je promašio penal.

Stanković na taj momenat gleda drugačije i smatra da to posebno pokazuje kakav ima karakter.

"Verovao sam u njega, Dijego je imao vatreno krštenje na Kipru. Došao je dva dana pre utakmice sa Omonijom u klub. Čovek se gotovo nije raspakovao, ali je imao onu stvar da se skine i izađe na teren. Dosta igrača bi reklo da ne mogu posle dan i po da igraju tako važnu utakmicu", ispričao je Dejan Stanković u intervjuu za Žurnal i dodao:

"Falćineli je izašao, šutirao penal i promašio. Nakon toga nije mu bilo lako, ali ni nama. Brzo je skapirao šta znači Zvezdin dres, kolika je njegova važnost, izdigao se i pokazao o kakvom se kvalitetu igrača radi. Nestvarno koliko mnogo radi za ekipu",
istakao je Stanković.

Zanimljivo, Slaviša Jokanović

"Slaviša Jokanović je bio kod Mihe prošle godine nekih sedam dana. Gledao je treninge, posle čega ga je Mihajlović upitao kog bi od igrača uzeo u svoj prvi tim. Odgovorio je Dijega. To je bilo pre godinu i jače",
otkrio je Stanković.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 21.11.2020
14:06

Iskreno da kazem da sam ja bio jako skeptican kad je bio najavlljen njegov dollazak u Zvezdu jer nisam mogao da verujem da je nama potreban napadac koji je na nekih 60 utakmica postigao manje od 20 golova, ali kad sam video koliko on radi za tim i koliko je koristan igrac prosto me odusevljava ovaj covek. Hvala i tebi Miho sto si nam preporucio ovakvu klasu od igraca.