Deki prelomio, ovo je Zvezdinih startnih 11?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2021.
21:08
Izvor: Sportske.net, mondo

Ključ je kod Gobeljića?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je u četvrtak u Beogradu pokazala da može da se ravnopravno bori za Milanom, a konačnih 2:2 daje nadu u eventualni podvig na San Siru, sutra od 21 čas u revanš meču 1/16 finala Lige Evrope.

Problem su, međutim, veliki kadrovski problemi koje trener Dejan Stanković ima pred sutrašnji okršaj. Sigurno neće moći da računa na Nemanju Milunovića i Milana Rodića zbog kartona, Katai se tek vraća posle duže pauze i pitanje je da li i u kojoj meri može da pomogne sutra ekipi, ali najveća briga je oko Mirka Ivanića, koji ima problema sa povredom i kako prenosi ''Mondo'', on sutra najverovatnije neće biti u startnoj postavi crveno-belih.

Isti izvor je najavio i kompletnu Zvezdinu postavu u sutrašnjem meču.

Ono što nije sporno, to je da će Milan Borjan ponovo sa kapitenskom trakom predvoditi Zvezdinu ekipu, a ispred njega trebalo bi da deluje trio Gobeljić-Pankov-Degenek. Dakle, desni bek Marko Gobeljić biće za ovu priliku prekomandovan na poziciju štopera.

Po bokovima bi trebalo da deluju Gajić i Srnić, a tandem centralnih veznih biće Kanga i Sanogo.

Najveće pretnje po gol Milana od početka meča biće Ben i Falko, odnosno Falćineli kao najistureniji igrač.

Prema tome, Ivanića bismo mogli da očekujemo u drugom poluvremenu, kao i heroja iz prve utakmice, Milana Pavkova koji je Zvezdi svojim golom i doneo obećavajućih 2:2 za revanš.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke