Deki Stanković o ''malkice ušuškanoj'' Zvezdi, pa otkrio šta je Sanogo uradio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.11.2021.
16:38
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Zvezda lako izašla na kraj sa Spartakom, trener zadovoljan.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras na svom terenu nije dozvolila nikakvo iznenađenje u duelu sa subotičkim Spartakom, slavila je sa 3:0, mogla i ubedljivije, ali što je najvažnije upisana su nova tri boda i nastavljena trka za prvo mesto sa Partizanom.

Odmah posle meča, trener Dejan Stanković je izneo svoje utiske u razgovoru za TV Arena sport.

''Zadovoljan sam. Prvo poluvreme - postigli smo na vreme gol, pa smo se ušuškali malo, čekali da to neko reši, da li Sale ili Mića, ali je to sasvim legitimno. Falilo je malkice energije u prvom delu, drugo je bilo fenomenalno, svako je dao svoj učinak do maksimuma. Drago mi je što smo utakmicu završili meč sa tri bonusa, čekamo Velju da se vrati, svaki igrač nam je potreban od sada pa do ove polusezone'', poručio je Stanković.

Potom je otkrio i sjajan gest Sekua Sanoga koji još nije potpuno oporavljen, ali je imao veliku želju da večeras nastupi, makar u finišu meča.

''Sanogo nije spreman još za napore, ali pokazao se kao veliki jer je reskirao da se vrati, da bude na klupi i da eventualno uđe u poslednjih deset minuta. Rodić se vratio posle temperature, odigrao dobro, dao gol...'', zadovoljan je Stanković.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke