Deki Stanković postao profesor!

Autor: Beta Beta
Wednesday 11.12.2019
14:42
Izvor: Beta

Još jedna velika čast za proslavljenog fudbalera.

Epa/Jean-Christophe Bott

Povezane vesti

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu dodelio je danas nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu Dejanu Stankoviću počasnu diplomu fakulteta.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu proslavio je 81 godinu postajanja. Tim povodom na svečanoj sednici koja je održana u amfiteatru Milivoje Matić dodeljena je i počasna diploma fakulteta, koja se godinama unazad tradicionalno dodeljuje.

Ovogodišnji laureat je srpski fudbaler Dejan Stanković, koga je za dobijanje priznanja preporučio ne samo podatak da je osvojio 25 trofeja i da je bio dugogodišnji kapiten reprezentacije za koju je odigrao više od 100 utakmica, već kako stoji u obrazloženju i činjenica da je tokom bogate igračke karijere bio pravi primer vrhunskog sportiste, simbol fer-pleja i kao takav uzor i inspiracija mnogima.

Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici Ministarstva omladine i sporta kao i predstavnici srodnih fakulteta iz čitavog regiona.

Prethodni dobitnici počasne diplome Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja su Aleksandar Đorđević, Aleksandar Boričić, Božidar Maljković, Vuk Rašović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.