''Delije'', bez brige, Stanković najavio pobedu i u Jermeniji!

Autor: Beta Beta
subota 26.09.2020.
21:12
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je večerašnja ubedljiva pobeda nad ekipom Mladosti odlična pred duel sa Araratom.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti


"Današnji meč je odlična motivacija za duel u Jerevanu. Ovo nam donosi mir. Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan, pobeda i Liga Evropa", preneo je sajt kluba reči Stankovića posle utakmice u Lučanima.

Zvezdi sledi duel protiv ekipe Ararat Jermenija u baražu za Ligu Evrope.

Stanković je naveo da se njegova ekipa dobro spremila za utakmicu u Lučanima.

"Čestitao bih igračima jer nije lako biti u ritmu gde se stalno igraju utakmice, a s druge strane mora da se misli o oporavku, igračima koji izlaze iz povrede, o minutaži... Zaista smo bili inteligentni i borbeni, te uspeli da odnesemo bodove sa tradicionalno neugodnog gostovanja. Dobro smo delovali na terenu i bili sigurni tokom 90 minuta", kazao je Stanković.

Strelac drugog gola za crveno-bele Aleksandar Katai je rekao da svi znaju očekivanja u narednom duelu.

"Utakmica koja nas očekuje je najbitnija u sezoni. Svima nama, kako igračima, celom klubu, tako i navijačima, meč sa Araratom mnogo znači. Daćemo naš maksimum, imamo kvalitet i verujem da ćemo ispraviti grešku sa Kipra i da ćemo od oktobra igrati grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Katai.

Utakmica Ararat Jermenija - Crvena zvezda igraće se u četvrtak od 16.00 u Jerevanu.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 27.09.2020
12:24

zvezda ne samo da namešta da bi otela titulu Partizanu, nego namešta da bude toliko ubedljivo (3:0, 4:0, 5:0, 6:0) ne samo zbog rekorda nego da bi sačuvala mir od svojih navijača kojih se jedino plaši tako što će ih ubediti nameštenom dominacijom da uprava odlično radi, da su sportski direktor i trener stručni, a igrači kvalitetni, a onda dođu klubovi koji niti se sklanjaju, a niti sudije protiv njih smeju da rade u korist zvezde ono što su protiv: Krasnodara, Spartaksa, Trnave, Salcburga, Jang Bojsa, Evrope i Tirane i onda zvezdini navijači idu kući pre kraja zvezdinih utakmica dobro zagrejani nameštenim plusom na tabeli SL.

avatar
svojnasvome
Sunday, 27.09.2020
09:21

Ejj al ovi ce se truditi baš kao i vaši prijatelji i koreni iz Tirane i strašni Kiprani