''Delije'' još pod utiskom od sinoć, a tek kad su videli žreb... Lista pojačanja uvek popravi raspoloženje!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.03.2022.
16:57
Izvor: Sportske.net

Ni danas nije ništa manje reakcija Zvezdinih navijača na društvenim mrežama.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Bez obzira na eliminaciju od Glazgov Rendžersa, u Crvenoj zvezdi mogu da budu ponosni na sve ono što je njihov tiom ove sezone pokazao u Evropi.

Da je bilo samo malo više sreće, crveno-beli bi se našli u četvrtfinalu Lige Evrope, a posle epiloga današnjeg žreba još veća je žal među Zvezdinim navijačima što njihov tim sinoć nije prošao dalje.

Kao što već znate, Rendžers je danas za rivala u četvrtfinalu dobio portugalsku Bragu, od koje je Zvezda bila bolja u grupnoj fazi takmičenja, pa sada crveno-beli ne žale samo za četvrtfinalom, nego i za potencijalnim ulaskom u polufinale Lige Evrope, jer bi Zvezda protiv Brage bila čak i blagi favorit.

Šta je, tu je, Rendžers će umesto Zvezde imati tu priliku, a ono što navijačima uvek popravi raspoloženje jesu spekulacije o potencijalnim pojačanjima za sledeću sezonu.

Na Tviteru se danas pominju imena Darka Lazovića, Mihaila Ristića, Nemanje Radonjića, Luke Milivojevića koji se nalaze na listi želja Zvezdinih navijača... Da li ćemo nekoga od njih ponovo gledati u Zvezdi, već od sledeće sezone, odlučiće Dejan Stanković i Zvezdina uprava.

*

*

*

*

*

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke