''Delije'', Lućo ima poruku za vas!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.12.2015.
20:06
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle fenomenalne partije protiv Čukaričkog na Banovom brdu, Zvezdin Argentinac ima nešto da poruči i navijačima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je u nedelju impresionirala reakcijom na debakl u Kupu i do nogu potukla ekipu Čukaričkog, ostvarivši najubedljiviji trijumf od početka sezone - 7:2.

Dva od sedam pogodaka za crveno-bele postigao je Luis Ibanjez, jedan iz penala, drugi iz slobodnog udarca, baš kao i u susretu istih rivala na Marakani početkom sezone, kada je Zvezda slavila sa 3:1.

''Hvala Bogu, izgleda da mi ide protiv njih, ali najvažnije je da smo posle Borca pokazali m**a. Tako se mi dižemo posle poraza''
, poručuje Ibanjez u izjavi koju prenosi ''Blic''.

Posebno izdvaja Marka Grujića, koji je ponovo pokazao koliko znači ovoj ekipi Crvene zvezde, ali naglašava da čitav tim pobedu nad ''Brđanima'' posvećuje treneru Božoviću.

''Kad je Grujić dao prvi gol svi smo krenuli ka njemu, pre meča smo rekli da ćemo pobediti za njega. Tako je i bilo. Nije bilo lako jer se posle 16 pobeda pisalo samo o jednom porazu. Čuo sam i za incident koji je imao, dešava se to u fudbalu'',
dodaje Ibanjez.

Navijačima je zahvalio na velikoj podršci, ali sada ih očekuje u mnogo većem broju na Marakani, protiv Radnika iz Surdulice, kada će se slaviti jesenja titula.

''Nama je cilj da budu uz nas kad je dobro, ne samo kad je loše i da pokažemo šta znamo pred velikim brojem ljudi'', poručio je Ibanjez.

''Delije'' su na potezu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke