"Delije" ne zaboravljaju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.04.2015.
19:48
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović postigao je treći gol u trijumfu šampiona Srbije nad čačanskim Borcem a "Delije" su mu svoju zahvalnost i svoje poštovanje izrazile na način koji im je svojstven.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde ne spadaju među one koji igračima olako dodeljuju status legende kluba pa ćete tako retko čuti da se sa "severa" ori nečije ime i prezime.

Velikani poput Rajka Mitića, Dragana Džajića, Duleta Savića spadaju među one koji su imali tu čast da im "sever" kliče, a u današnje vreme sve je manje fudbalera koji svojim igrama i ponašanjem van terena zaslužuju tu čast.

Toj "ugroženoj vrsti" pripada Darko Lazović koji će posle gotovo šest godina igranja za Crvenu zvezdu napustiti "Marakanu" na kraju tekuće sezone kao slobodan igrač.

Svima je poznata priča o mladom Čačaninu koji se istakao svojim igračim i ljudskim kvalitetima ali koji od kluba nije dobio poštovanje koje je zaslužio.

Za vreme zimske pauze oduzeta mu je kapitenska traka, nateran je da oprostio deo potraživanja a sve to je brzonogi krilni fudbaler prihvatao ćutke i bez mnogo larme.

U prolećnom delu sezone dokazao je da Zvezda trenutno nema boljeg igrača od njega i to je nešto što "Delije" dobro znaju.

Danas je u okviru 22. kola Darko Lazović postigao treći gol u trijumfu crveno-belih nad Borcem iz Čačka a udarcu sa bele tačke prethodila je "interakcija" sa "Delijama".

Pre nego što je izveo kazneni udarac Darko Lazović je imao tu čast da mu "Delije" skandiraju ime i prezime a najbolji način da im se odužio bio je realizovan jedanaesterac i poljubac u grb Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke