Delije: ''Nema navijanja protiv Voždovca''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.05.2023.
20:25
Izvor: Sportske.net

Novo saopštenje Zvezdinih navijača

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda u ponedeljak od 19 časova gostuje Voždovcu u okviru 34. kola Superlige, a utakmica je trebalo da bude odigrana dan ranije. Velike tragedije koje su se dogodile prethodnih dana u Beogradu i okolini Mladenovca razlog su ovog odlaganja, a u toku je i trodnevna žalost u našoj zemlji.

Iz tog razloga, Zvezdina navijačka grupa ''Delije Sever'' je danas objavila saopštenje u kom navode da sutra protiv Voždovca neće biti navijanja iz pijeteta prema žrtvama ova dva masakra.

''Iako je prošla trodnevna žalost zbog tragedija koje su se desile u našoj zemlji, gde je stradalo mnogo nevinih ljudi, a mnogo njih je i povređeno, gde su se dve tragedije spojile u jednu nezamislivu, dogovor navijačke grupe Delije Sever je da sutra nema navijanja na utakmici sa Voždovcem.

Ako ništa, par još jednom da skrenemo pažnju na ove istorijske tragedije i da pokušamo da svojim postupkom odamo poštu preminulima i da poželimo da se nikada ništa ni približno ovome više ne desi u našoj zemlji.

Pokušaćemo da od utakmice sa Vojvodinom nastavimo gde smo stali pre ove katastrofe koja nas je sve zadesila'', piše u saopštenju Delija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke