''Delije'' objasnile - Evo šta je Milojević napravio od Zvezde! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2018.
21:39
Izvor: Sportske.net

Veliko je zadovoljstvo među navijačima Crvene zvezde, imaju mnogo razloga za to.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras eliminisala litvansku Suduvu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa ukupnih 5:0 (3:0 u Beogradu i 2:0 u Marijampolju), a ono što navijače crveno-belih oduševljava, jeste lakoća kojom ekipa Vladana Milojevića dolazi do pobeda i grabi ka evropskoj eliti.

Upravo sjajnog šefa struke ističu kao najzaslužnijeg za ovakve igre i rezultate Crvene zvezde, kako prošle, tako i na početku ove sezone.

U nprilogu smo izdvojili neke od brojnih komentara Zvezdinih pristalica na Tviteru.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Wednesday, 01.08.2018
22:17

rutinski smo dosli na korak od lige evrope,ne secam se kad smo izgledali ovako ozbiljno u evropi

avatar
Mangus
Wednesday, 01.08.2018
22:05

Milojevic je napravio strasnu ekipu. Cinjenica, uprava mu je pomogla time sto mu je dovela prakticno svakog igraca kog je trazio.
Ali kako ih je poslozio, kako svi trce, rade, ginu, i cine se daleko boljim nego sto jesu, sto se vidi na primeru Boacija koji nista nije u Kini uradio otkako je otisao. Ono sto je lepo, Zvezda je postala ekipa u koju igraci hoce da dodju, kao odskocna daska ili da ozive karijeru, tako i privlace neka imena koja ovako ne bi dosla. Svaka cast, iskreno se nadam da ce Zvezda uci u LS pa makar tamo primila 40 golova (a znamo da nece) ali i LE je veliki uspeh, i mnogo bi znacilo, kako sportski tako i finansijski

avatar
Kori Volden
Wednesday, 01.08.2018
21:50

Radonja moze da ode tek kada prodju kvalifikacije za evropska takmicenja. Ranije ne.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 01.08.2018
21:50

Milica i Srnica da vidjamo samo kao zamene, nikako u prvoj postavi, Ben desno, Ebisilio iza spica i spic da se dovede, levo Radonjic i ekipa je brutalna.

avatar
riquelme
Wednesday, 01.08.2018
23:26

Druze da nije Milica i Srnica ne bi videli L od Lige Evrope! Tako da pusti ti pricu. To su opasna dva igraca za Zvezdu. Zaboravljamo brzo da pre 2-3 godine nijedan od tih igraca ne bi ni presao u Zvezdu. Stoiljkovic ce da proradi sigurno, covek je jos rovit. Nikako ne zaboraviti Lalatovica koji je Zvezdi napravio 5 igraca i pare iz loze u tom trenutku bez struje. Onda Bozovica koji je doveo igrace iz lige u kojoj je radio i tacno znao sta od njih moze da dobije a onda naravno i Milojevica koji je trener koji tacno znao sta treba dodati. Inace vec dokazan trener, zvezdas i ako Stoiljkovic proradi to je dokaz da je Cuka mogla i vise od kupa pod njegovom palicom samo da se zvala Partizan ili Zvezda. Cela desna strana plus spic iz Cukarickog. Ne mislim da si mislio nesto lose sa komentarom samo podsecam da se ne treba loziti da ce sutra doci Benzema. A i ako neki spic treba pored Joveljica i Stoiljkovica posto Pavkova Miloje ocigledno ne ferma je onaj lik iz Grcke posto ga Milojevic poznaje i zna sta moze ako je tamo napravio koliko je vec napravio. A Ben je svakako opcija za laznog spica tako da moze i bez njega. Sto vise maternjeg jezika i ljudi koji prave razliku i nisu na nekoj poziciji iz odbrane.

avatar
MarkoSi
Thursday, 02.08.2018
09:02

Milić i Srnić su tihi junaci Zvezdinih pobeda. Gledaj malo pažljivije utakmicu i obrati pažnju na odnos osvojenih/izgubljenih lopti ove dvojice i biće ti jasno zašto ih Milojević toliko ceni. Seti se kako je Srnić igrao u Čukaričkom pre nego što je došao u Zvezdu. Potpuno drugačije nego sada zar ne? To samo pokazuje koliko je on polivalentan igrač i koliko se prilagođava ekipi i okolnostima. Ako od Milića očekuješ da će postići 30-tak golova u sezoni, svakako ćeš se razočarati. Ali, ako očekuješ da se vrati duboko i odigra odbranu "na nož", pa povuče kontru, doda loptu i otvori prostor Benu da postigne gol... Onda si to mogao da vidiš sinoć.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 02.08.2018
03:54

Nisam mislio nista lose, samo da nemaju taj kvalitet, oni su po meni poput Lingarda u Junajtedu, samo sto je Lingard mnogo mnogo daleko ispred njih, oni nemaju taj kvalitet, ali da ginu i da se Srnic nalazi stalno na pravom mestu to sve stoji, ali zar ne bi lepse bilo da je Ben desno, Ebisilio iza spica i da imamo normalnog napadaca, ne mora da je golgeter neki ali tipa Boaci koji ume da zadrzi loptu i da prosledi Radonjicu ili kome god.. A ovo za Stojiljkovica se iskreno nadam da ce da proradi, ali mi ne uliva nesto poverenja, ali videcemo otom-potom. Verujem u MIlojevica i njegove odluke. Sportski pozdrav