"Delije" ogorčene, Stanković na stubu srama (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.08.2021.
20:58
Izvor: Sportske.net

Navijači nezadovoljni.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde drugu godinu zaredom nisu uspeli da se domognu grupne faze Lige šampiona, pošto su nakon beogradskih 1:1 poraženi na gostovanju Šerifu u Tiraspolju 1:0 i tako eliminisani u trećem kolu kvalifikacija.

Navijači su prilično nezadovoljni igrom, a prst krivice najviše je uprt ka treneru Dejanu Stankoviću, kojem bi najradije videli leđa nakon očajne igre u Moldaviji.

Nisu pošteđeni ni rukovodioci Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, kojima se zamera očajno urađen prelazni rok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 10.08.2021
21:38

Kakvg je Zveda( ne) kvaliteta dobro je i prosla.Od Serfa su jedino mogli da nauce.Ma da ce oni odmah ispasti kogagod dobiju.Takodje i Zvezda ispada protivnik nije bitan eJr zvezda ne ume dati gol.Ivanic i Katai nisu ono sto su bili o drugim dekama da ne govoim i igracima koji su za nasu drugu ligu.Terzic ce ih saraniti.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 10.08.2021
21:21

Zvezda mi je stvorila ranu na srcu, ali znam da igraci nisu krivi, vec onaj ko ih je tu skupio, a to je Terzic. Nije Stankovic kriv, jeste nekvalitetan, ali ga Terzic doveo zato sto ce sve precutati. Inace, doveo je sve skart do skarta, ne znas ko je gori. Nije radio u interesu kluba jer Zvezdi su lrekopotrebni milioni koje je veceras izgubila, a njemu ne.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 10.08.2021
21:08

Šerif je definitivno ućutkao pre svega Terzića, dok je komentator Matić po ko zna koji put isuviše neobjektivan i vidljivo na strani zvezde. Prirodno je na međunarodnim utakmicama navijati za naš klub, ali ne i biti najvatreniji navijač. Ipak komentator treba biti maksimalo neutralan. To mu je u opisu posla.