"Delije" se oglasile pred Napredak: "Imamo dan više da se mobilišemo!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 04.08.2023.
22:40
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice crveno-belih poslale poruku pred drugi meč u Super ligi Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca na beogradskoj "Marakani" pomerena je sa subote u 20.05 časova, na nedelju u 16.55 sati zbog najavljenog nevremena u našem glavnom gradu.

Navijači crveno-belih, popularne "Delije" izdale su saopštenje pre utakmice sa "čarapanima" u kojem su zvezdaši pozvani da u što većem broju popune tribine stadiona "Marakana".

"Kako je utakmica sa Napretkom pomerena za nedelju 16:55, imamo dan više da se mobilišemo za ovu utakmicu i da pokažemo da brojke sa Fiorentine i Vojvodine nisu bile samo izlet, već da se među Zvezdašima pokreće priča koja mora da ide dalje! Sezonske karte se prodaju, već smo premašili cifre od prošle godine i nadamo se novom rekordu! Bez ikakvog dodatnog motiva treba biti na stadionu ali u ovakvom trenutku kada Zvezda igra fudbal kakav igra, kada nas kroz mesec dana očekuje Liga šampiona, mi moramo da stvorimo ambijent na domaćim utakmicama koji će se jako malo razlikovati od evropskih mečeva", stoji u saopštenju "Delija".

Podsetimo, prijtaljesku utakmicu Crvena zvezda - Fiorentina gledalo je preko 36.000 ljudi, dok je na domaćoj premijeri crveno-bele protiv Vojvodine bodrilo 16.213 gledalaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke