''Delije'' udarile na Stanojevića, odgovoriće im danas u direktnom prenosu, ali pre toga će Deki imati šta da kaže!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.04.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net

Da li će ovim samo dodatno motivisati trenera Partizana?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

''Brojimo sitno'' do početka 167. večitog derbija koji je zakazan za subotu od 18 časova na našem najvećem stadionu. 

Crvena zvezda u utakmicu ulazi sa dva boda prednosti i ako pobedi samo čudo će je sprečiti da osvoji petu uzastopnu titulu, ili šestu ako brojimo i onu iz 1946. koja joj je priznata u ovom periodu.

Partizan je bio u mnogo lagodnijoj poziciji pre mesec i po, kada je na ''Marakani'' gostovao sa pet bodova prednosti, ali u tom meču trener Stanojević je pravio greške i u izboru igrača kako je sam priznao, ali i u načinu igre, jer crno-beli nisu pokazali jasno opredeljenje šta, zapravo, žele u tom derbiju, što je Zvezda umela da kazni.

Međutim, sve veće probleme Partizan ima i sa efikasnošću, pa za razliku od jesenjeg dela sezone, sada mnogo veću pažnju u Humskoj pridaju sudijskim odlukama koje su bile na njihoviu štetu u mečevima sa Napretkom i Čukaričkim, kada su ostali bez ukupno četiri boda.

VAR tehnologija nije pomogla crno-belima da se te greške isprave u toku pomenutih mečeva, pa je, očekivano, ovog proleća mnogo nezadovoljstva u Humskoj kada je u pitanju suđenje u Superligi.

Burne reakcije trenera Stanojevića uoči 167. derbija su iskoristili Zvezdini navijači koji su pokušali da ga isprovociraju lepljenjem plakata po Beogradu, na kojima je Stanojević ''obučen'' u ludačku košulju, uz poruku ''Ne radi VAR''.

Ne pamti se kada je jedan trener ''večitih rivala'' provociran na ovaj način, a Stanojević će priliku da odgovori Zvezdašima imati danas u 13 časova i 30 minuta, uz direktan TV prenos na Arena Premium 1 kanalu, kada će održati konferenciju za medije pred derbi.

Ali, pre toga će se oglasiti trener Crvene zvezde Dejan Stanković, čija konferencija za medije počinje tačno u podne, takođe uz direktan TV prenos na Arena Premium 1.

Atmosfera se tek zagreva, a AdmiralBet vam za to vreme nudi veoma primamljive kvote. Šta mislite za opciju da oba tima daju po gol u prvih 15 minuta. U AdmiralBetu su za to pripremili neverovatno veliku ponudu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke