'Delije' zakazale proslavu titule!

Autor: Miloš Marković
petak 01.08.2014.
11:24
Izvor: Sportske.net

Slavlje koje je odloženo zbog dramatične situacije u zemlji izazvane poplavama biće održano 09. avgusta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nešto više od nedelju dana ostalo je do starta nove sezone u domaćem fudbalskom takmičenju, Jelen Superligi Srbije.

Nova kampanja startuje 09. avgusta, Crvena zvezda brani titulu šampiona.

U prvom kolu crveno-beli igraju sa radničkim iz Niša, dok večiti rival, ekipa Partizana, gostuje Zmajevima sa Voždovca.

U susret novoj sezoni, u javnost je dospeo i poziv navijača Crvene zvezde, popularnih Delija, koji imaju 'nedovršenog posla' s kraja minule sezone.

U trenutku kada je njihov tim i zvanično postao šampion države, Srbiju je zadesila velika katastrofa, nezapamćene poplave koje su uzele danak u ljudskim životima kao i u ogromnoj materijalnoj šteti.

Podsećanja radi, pre svega što se dogodilo Zvezda je planirala veliko slavlje, ali se zbog vanredne situacije tada odustalo od slavljeničke povorke u autobusu otvorenog krova, vatrometa, trubača, padobranaca...

Klub i navijači su se zajedničkim snagama priključili pomaganju pogođenom stanovništvu, a slavlje je zapalo u drugi plan.

Ipak, obeležavanje titule osvojene nakon šest godina posta biće održano.

„Delije pozivaju sve Zvezdaše da se pojave u što većem broju 9. avgusta, kako bi proslavili 26. titulu onako kako smo planirali još prošle sezone.“

„Na žalost, iz svima znanih razloga to se tada nije desilo i prolsava je odložena za prvo kolo. Zato pozivamo sve Delije i Zvezdaše da dođu ranije na stadion, i popune sva mesta, kako bi se ova utakmica pamtila i dala smisao tituli koja je osvojena prošle sezone!“, stoji u pozivu navijača crveno-belih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke