Demanti Spartaka - U Vranju sve regularno, ovo je dokaz!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.05.2019.
20:17
Izvor: Sportske.net

Superligaš sa severa Bačke oglasio se zvaničnim saopštenjem za javnost nakon što su se pojavili navodi da je utakmica u Vranju bila neregularna.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak ŽK iz Subotice oglasio se tokom večeri povodom informacija koje su se danas pojavile u medijima.

Subotičani su najoštrije osudili i ogradili se od navoda vezanih za utakmicu 36. kola Super lige Srbije koju su Dinamo i Spartak ŽK odigrali u Vranju 11. maja.

"FK Spartak ŽK se najoštrije ograđuje od svih navoda koji su iznešeni u vesti koja je objavljena u pojedinim medijima da je FK Spartak ŽK odigrao neregularnu utakmicu na način da se na klupi našeg tima nije nalazio glavni ni pomoćni trener.

Ova konstatacija je neistinita, a u prilogu Vam dostavljamo protokol sa utakmice odigrane u Vranju u kojem se sve jasno vidi.

Ovim putem molimo sve medije da ne objavljuju neproverene i lažne informacije koje dobijaju sa 'Tviter' naloga nekredibilnog izvora i pozivamo ih da se uvek obrate našem klubu kada su im potrebne istinite i stvarne informacije.

Zahvaljujemo se svim medijima u Srbiji koji zdušno podržavaju srpski fudbal i sport u celini i nadamo se da će tako nastaviti i u buduće.

Naš klub im uvek stoji na raspolaganju
", navodi se u saopštenju Spartaka.

Saopštenje je usledilo kao reakcija na pisanja medija da Spartak u subotu sa klupe nisu vodili trener ili pomoćni trener, što bi bilo protivno Pravilniku takmičenja u Super ligi Srbije.

U prilogu je protokol sa pomenute utakmice koji potvrđuje da su Subotičani u Vranju imali na klupi trenera i pomoćnog trenera. Dinamo je utakmicu dobio rezultatom 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu.

Dinamo Spartak zapisnik

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Tuesday, 14.05.2019
22:43

Nije to partizan da namesta pa oni nikad titulu zasluzeno nisu uzeli

avatar
Tuesday, 14.05.2019
21:55

U Vranje nema laganje kilo kruske 2 kila,poluv.fiks 2 kraj fiks 1

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 14.05.2019
21:37

Na-me-šte-mo! I Radnik je pustio Zemun. I zvezda namešta sve što može, i svoje i tuđe, kreiraju i tabelu SL i nižih liga. Sve! Jedino Partizan igra pošteno u Srbiji!

avatar
Man united
Wednesday, 15.05.2019
17:23

Партизан јадан, поштен. Сви га угњетавају. Није му место у овој лоповској лиги. Предлажем да се врате у препоштену ХНЛ код својих :Р