"Der Kajzer" ili Strahinja Pavlović: "Moraću da radim na završnici"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 13.10.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Jedna sjajna partija štopera Srbije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaler reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović kazao je da mu je prijala utakmica protiv Švajcarske na polju samopouzdanja u izostanku minutaže u klubu.

Još jednom, Pavlović je pokazao koliku energiju i ratobornost poseduje, te da je to kvalitet kojim često doprinosi našem timu.

"Ponosan sam, opet smo pokazali da smo ekipa i da smo imali sjajan pristup. Takve stvari su najvažnije. uspeli smo da ne primimo gol, iako su imali penal. Na vreme smo postigli golove, svi momci su odigrali na jako dobrom nivou i sa dobrim utiscima idemo u Španiju", rekao je Pavlović.

Novinari su ga nasmejali da poneki potezi kada krene ka napadu liče na one koje je svojevremeno izvodio legendarni Franc Bekenbauer.

"Svakako da bi i izgleda da ću morati da radim na toj završnici. Bilo je nekoliko prodora, svež sam, odmoran, posebno jer nisam igrao na poslednje tri utakmice u Milanu. Mislim da mogu da donesem više u tom segmentu igre".

Pavlović ne igra u poslednjih nekoliko mečeva u Milanu, očekuje se da se to promeni po završetku reprezentativne pauze, barem kako kažu izveštaji u Italiji..

"Znači mi dosta za samopouzdanje posebno Švajcarska koja nam je dužnik. Konačno smo uspeli da ih pobedimo i meni ovo znači dosta posebno što nisam odigrao nekoliko utakmica. Dobro je došlo ovih 90 minuta, a sada sledi Španija".

"Sve je otvoreno. Sve četiri ekipe su izuzetne kvalitetne. Sada idemo još jednom favoritu. Sigurno će biti dosta drugačije nego u Beogradu. Napašće više. Moramo isto ovako da uđemo i da probamo našu šansu da tražimo u kontranapadima", naveo je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke