Derbi na ''Čairu'', Nišlije u naletu!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.03.2022.
23:22
Izvor: Beta

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra dočekuju ekipu Vojvodine, u derbi meču 27. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Vojvodine veoma važna u borbi za četvrto mesto i dodao da bi pobeda predstavljala "vetar u leđa" za nastavak sezone.

"Pred nama je pravi derbi i utakmica koja ima veliku težinu za dalji razvoj u borbi za četvrto mesto. Naravno, ima i posle ovog meča još puno da se igra, postoji još kandidata za to četvrto mesto, ali trijumf bi ovde za nas predstavljao ogroman vetar u leđa u nastavku sezone", rekao je Batak, prenosi klub.

Nišlije i Novosađani u ovaj duel ulaze bodovno poravnati. Imaju po 36 bodova i dele četvrtu poziciju na tabeli.

"Vojvodina je vezala tri poraza u ligi, ali to ne sme da nas zavara. U pitanju je izuzetno kvalitetna i dobro vođena ekipa i doći će ovde da prekine taj loš niz i vrati se na pozitivan kolosek", rekao je Batak.

"Moramo biti na maksimumu, kako bismo mogli da ostvarimo naš cilj, a to je pobeda. Mi u ovaj meč ulazimo u dobrom raspoloženju. Pobedili smo Kolubaru, došli na mesto na kojem želimo da budemo na tabeli i daćemo sve od sebe da se na njemu i učvrstimo", dodao je on.

Batak za meč protiv Vojvodine neće moći da računa na Nikolu Vujadinovića i Stefana Mitrovića. Kako je naveo, to je veliki hendikep za njegovu ekipu jer je reč o nosiocima igre.

"Vujadinović je protiv Kolubare dobio nezgodan udarac, morao je da napusti igru i sada ga čeka kraća pauza kako bi sanirao tu povredu, dok je Mitrović nagomilao žute kartone", rekao je Batak.

"Ipak, mi imamo spremne zamene i verujem da će oni odgovoriti svim postavljenim zadacima. Dobra vest je da nam se vraća Aleksandar Pejović, koji je preskočio Kolubaru zbog žutih kartona", zaključio je trener Radničkog.

Utakmica Radnički Niš - Vojvodina na programu je sutra od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke