Derbi sa Zvezdom u drugom planu, sukob Lalatović-Tanović sve intenzivniji!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.04.2021.
17:29
Izvor: Sportske.net, Kurir, Telegraf

Posle današnjih izjava trenera Vojvodine oglasio se Dragomir Tanović, a onda mu je Lalatović ekspresno uzvratio!

fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nenad Lalatović je po ko zna koji put imao burnu konferenciju za medije, a ovoga puta jedna od tema bile su Lalatovićeve sumnje da mu je neko iz kluba ''nameštao suspenziju'' i s tim u vezipomenuo Dragomira Tanovića, nekadašnjeg sudiju, koji sada radi u FK Vojvodina.

Nedugo zatim, Tanović se oglasio u izjavi za ''Telegraf'', gde je Lalatovićeve optužbe nazvao ''jadnim''.

 ''Ako kažem da je to što je uradio jadno, to znači da nisam. Ja sam bio njihov kolega toliko godina, tako nešto nikad ne bih uradio. Profesionalno radim da pomognem Vojvodini, neću uopšte da se bavim Nenadom Lalatovićem, ima ko će da se bavi njim'', zaključio je Tanović.

Nije se dugo čekalo ni na Lalatovićevu novu reakciju.

''Oglašavam se poslednji put u vezi Tanovića pošto je rekao da je jadno to što sam ja izjavio. Gospodine Tanoviću jadno je to što ste vi išli u Insajder i javno pokušavali da optužite sudije, svoje kolege sa kojima ste radili i jeli zajednički hleb i javno govorili o njima loše i na taj način da je dokazano bi te vaše kolege bile u zatvoru.

E, to je gospodine Tanoviću jedino jadno. Javno kažem da sam spreman ds se suočim sa gospodinom Tanovićem i sudijama koje su bile na tom meču i onom koji laže da doživotno ode iz srpskog fudbala.

Sve to zna naš sportski direktor Kosanović koji je taj isti sudija potvrdio da sam ja u pravu i da je gospodin Tanović tražio od njega da budem isključen.

Tražim javno da se oglasi i kaže ono sto mu je sudija rekao. Ovo je moje poslednje oglašavanje a ja sam spreman da idem na poligtaf i suočavanje sa sudijama i gospodinom Tanovićem. Podvlačim, jadno je sto si hteo da ljude sa kojima si jeo isti hleb u zatvor. U celoj toj priči Tanović je izvršio nečije naređenje i on me ne zanima. Kakav je čovek to je javno pokazao u Insajderu prema ljudima sa kojima je radio'', konstatovao je Lalatović, a preneo ''Kurir''.

Sve ovo dešava se samo dan pred gostovanje ekipe Vojvodine na ''Rajku Mitiću'' protiv Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.