Derbi specijal? Ima na AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
petak 03.03.2023.
11:16
Izvor: Sportske.net

Ima li uopšte ikada favorita u derbiju?

Povezane vesti

Svakako da kvote ukazuju da je Zvezda danas u večitom derbiju bliža pobedi.

Naime, crveno-beli su prvi na tabeli, Partizan je u krizi rezultata, debituje novi trener, što opet ne mora nužno da bude loše.

Ipak, domaći su pod pritiskom, rezultskim svakako ne jer imaju ogromnu prednost, ali nešto od toga je rekao i trener Milojević kada je primetio da je stvorena atmosfera u kojoj je remi ravan porazu.

Bilo kako bilo, svaki derbi je specifičan, oveštala fraza kaže da nema favorita, ali Zvezda igra na domaćem terenu, što nije nebitno, imajući u vidu istoriju.

AdmiralBet je napravio specijal od pet opklada, kako ste i navikli, kvote su jače, pobeda Zvezde uz po jedan gol u oba poluvremena i to da Katai bude strelac je 3.00, ili ako verujete u Partizan, Traore i Rikardo 2+ golovi i asistencije kvota je pet. Imate kvotu 10, ako bude 0-1I&1-2II što je veoma realno, a Katai da gol iz penala.

I tako dalje, SPECIJAL MOŽETE VIDETI OVDE, pa izvolite.

Kada ste već tu, da vas podsetimo na naše BONUS TIKETE, odete na AdmiralBet, u dnu stranice imate kategoriju tiketi, i na njoj su vam bonus tiketi.

Za danas smo pripremili kombinacije derbija, italijanske i nemačke fudbalske lige i Evrolige, kvote su uvećane, pa je to prilika za profit.

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak