Derbi u porodici Milojević, dobre vesti za navijače Vojvodine!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.08.2018.
18:35
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

U narednom kolu najjače fudbalske lige čeka nas derbi između Vojvodine i Crvene zvezde.

Beta/Jelena Grlić/Mo
Beta/Jelena Grlić/Mo

Povezane vesti

Trener domaćih Aleksandar Veselinović čestitao Zvezdi na uspehu u kvalifikacijama za Ligu šampiona i konstantuje da je pred Novosađanima težak posao.

"Uspeh Crvene Zvezde treba da nas raduje fudbalsku javnost jer na neki način motiviše i nas ostale da radimo bolje, ja se iskreno radujem i čestitam im na tome", pohvalio je Veselinović svoje protivnike u 7. kolu Superlige Srbije.

Ono što pridodaje draž ovom meču jeste što sin Vladana Milojevića, Nemanja Milojević, nastupa za novosadsku "Staru damu".

"Takva situacija se ne dešava često na našim terenima. Dolazak Nemanje u naš klub je pun pogodak. Radi se o veoma talentovanom dečku koji ima dosta prostora i potencijala da sazri u odličnog igrača. Pošto sam i sam roditelj mogu reći da će otac više pažnje posvećivati tome, jednostavno to svi roditelji rade", izjavljuje šef struke Vojvodine Veselinović

Vojvodina ima seriju od tri meča bez poraza i primljenog pogotka.

"Nadam se nastavku naše serije dobrih igara, u ta tri meča smo osvojili sedam bodova tako da očekujem od mojih igrača da nastave sa dobrim rezultatima. Poštovaćemo Zvezdu jer ona to i zaslužuje, poseduju 20 kvalitetnih igrača koji svakoj ekipi mogu napraviti problem. Početak je sezone i svaki bod je bitan", zaključio je Veselinović na konferenciji.

Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde se igra u  nedelju na "Karađorđu"  sa početkom od 19 časova, a navijači domaće ekipe su otkazali bojkot pošto je dogovoreno sa policijom da prvo oni napuste stadion po završetku meča.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Friday, 31.08.2018
23:02

Filijala i dobre vesti...možeš misliti izaći će prvi...da se izljube