"Derbi" van terena - Partizan i Zvezda žele istog igrača!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.07.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva bitka.

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Domaći fudbalski klubovi ulaze u poslednju fazu letnjih priprema pred start nove sezone, a usput završavaju i transfere koji će im pomoći u svojim ciljevima.

Naravno, ni ovog leta nije bilo dosadno na dvema stranama Topčiderskog brda. Crvena zvezda je radila na akvizicijama koje se tiču raznih pozicija na terenu i sada jure još špica, dok se Partizan usmerio na bekovske pozicije. Kao prvo pojačanje, stigao im je napadač Đorđe Jovanović, a kako su Samed Baždar i Mateuš Saldanja potencijalni izlazni transferi, klub iz Humske razmatra još jednog ofanzivca koji bi pojačao konkurenciju.

Kako piše izraelski "Sport5", Partizan pokušava da vrati svog nekadašnjeg školarca Igora Zlatanovića koji brani boje Makabija iz Netanje, a interesovanje je pokazala i Crvena zvezda! Međutim, to nije sve pošto je i  TSC izrazio svoju želju da ga angažuje, ali klub iz Bačke Topole ne može da ispuni finansijske izazove transfera.

Zlatanović je baš sinoć dao dva gola za Makabi u prijateljskoj utakmici protiv Levskog iz Sofije u remiju 2:2, a izraelski mediji hvale njegovu saradnju sa novopridošlim Fredijem Vargasom.

Ponikao je u Partizanu odakle je otišao u Radnik iz Surdulice, a zatim je 2019. zaradio transfer u Majorku. Dve godine kasnije, potpisao je za Makabi iz Netanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke