Detalj o kome se priča, Borjan ušao u svlačionicu Radnika!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 30.10.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Sjajan gest Zvezdinog kapitena.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Veliku euforiju izazvala je pobeda Radnika u Surdulici protiv Crvene zvezde 2:1 u zaostalom meču 5. kola Super Lige Srbije, a domaćinu je na trijumfu čestitao golman i kapiten beogradskog tima Milan Borjan.

Reprezentativac Kanade je nakon meča ušao u svlačionicu Radnika, a ovaj detalj je u intervjuu za portal "Republika.rs" dao golman surudličkog tima Stefan Ranđelović.

"Nakon meča usledilo je veliko slavlje. Mi smo krenuli ka svlačionici, oni su otišli ka navijačima. Posle toga je Borjan došao kod nas u svlačionicu i čestitao nam pobedi, trudu, i požrtvovanosti koju smo pokazali na terenu", rekao je on.

Priznao je da se euforija još ne stišava na jugu Srbije.

"Euforija i dalje traje! Ni mi nismo očekivali da možemo da pobedimo Crvenu zvezdu u Surdulici. Postajemo polako svesni šta se desilo. Iskreno, plašili smo se njihove forme. Pre meča sam pročitao podatak da je Zvezda vezala čak 51 meč bez poraza, to je ipak zavidan rezultat", rekao je golman tima koji je u sredu došao do treće pobede u ligi.

Vremena za slavlje ipak nema na pretek pošto će njegov tim već za dva dana na megdan Novom Pazaru, poslednjem timu na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke