Dijabate u Salernitani? Kralj: ''Nemoguće!''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.07.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Brza reakcija iz Humske posle informacija iz Italije.

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle višenedeljne neizvesnosti gde se nalazi brzonogi fudbaler Partizana Fuseni Dijabate i da li će se uopšte vraćati u Humsku, on se pre nekoliko dana oglasio i poručio da je prekinuo sve odnose sa Partizanom.

''Osećam ogorčenost, jer smo imali principijelne dogovore kada sam došao kao slobodan igrač. Osim pitanja plata, prvobitni plan je bio da odigram dobru sezonu i da mogu da odem bez poteškoća. Ne poštuju se načelni dogovori, a danas preveliki iznos koji traži Partizan koči klubove koji se bore za moj potpis”, izjavio je Dijabate, a preneo ''Futmerkato''.

Nedugo zatim je iz Italije stigla informacija da bi Dijabate mogao karijeru da nastavi u Salernitani kao pozajmljeni igrač Partizana, ali iz Humske su to ubrzo demantovali.

U kraćoj izjavi za ''Republiku'', sportski direktor Ivica Kralj je naglasio da je za Dijabatea nemoguće da realizuje bilo koji transfer bez saglasnosti Partizana, sa kojim je pomenuti fudbaler i dalje pod ugovorom.

''To su obične spekulacije, nama nije stigla nikakva konkretna ponuda za Dijabatea. Što se tiče njega, praktično nema novina od poslednjeg oglašavanja u medijima.  Dijabate ima ugovor sa Partizanom na još dve godine, nikakav transfer nije moguć bez saglasnosti kluba'', naglasio je Kralj.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke