Dinamo otima Zvezdi ključno pojačanje!? Ako je do novca...

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 04.05.2021.
14:10
Izvor: Sportske.net

Stvari se komplikuju!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nema sumnja da će se do poslednjeg trenutka voditi velika borba za potpis Aleksandra Dragovića predstojećeg leta, pošto su u trku sa Crvenom zvezdom ušli moskovski Dinamo i nemački Keln.

Uprkos tome što se krajem prošlog meseca reprezentativac Austrije sastao sa Zvezdinim generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i načelno potvrdio dolazak u redove srpskog šampiona, daleko izdašenije ponude mogle bi da poremete planove.

Prema pisanju austrijskih medija, Dragović je trenutno najbliži Moskvi, dok Keln ne bi trebalo da predstavlja opasnost za Zvezdu ako se zna da su u klubu iz zapadne Nemačke već dogovorili štopera iz Rapida.

Podsetimo, osim Dragovića na spisku mogućih pojačanja crveno-belih nalaze se bivši reprezentativci Srbije Aleksandar Prijović i njegov imenjak Kolarov, a tu je i Nemanja Radonjić, koji je pod ugovorom sa Olimpikom iz Marseja.

Zvezda je pre pet dana obezbedila četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije i već uveliko radi na sastavljanju tima za narednu sezonu gde posle godinu dana pauze planira povratak u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 04.05.2021
16:26

ahahahahha :D o cemu pricas ti? oni svi pisu kao bi igrali za zvezdu, partizam vosu itd...a ustvari niko do njih nece da igra za male pare...xD u zvezdi kao i u partizanu itd...odnosno u nasoj ligi svima kasne plate...pa oni ne zele sebi to da dopuste

avatar
Mangus
Tuesday, 04.05.2021
14:22

Uvek je pitanje bilo sta vise zeli, pare ili da slusa srce. I sam je rekao da bi voleo da igra za zvezdu. Opet, Dinamo ce mu verovatno dati daleko vecu platu.