Dinamo, Zvezda i Hajduk u borbi za štopera od 6.000.000 evra

Autor: Nemanja Janošev
utorak 28.03.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Dinamo Zagreb, Crvena zvezda i Hajduk Split zainteresovani su za švajcarskog štopera Bećira Omeragića (21).

Tri kluba prate situaciju oko Omeragića kojem ističe ugovor na leto, te će biti slobodan u izboru nove sredine, piše "Index.hr".

Zdravko Mamić ga je nedavno predložio Dinamu koji je za otkup bio spreman da izdvoji 700.000 evra, uz 10 odsto od naredne prodaje, ali uprava zagrebačkog kluba se nije složila s tim i transfer je stopiran. No, sada su oči s "Maksimira" ponovo uprte u Omeragića.

"Predlagao sam da kupe Omeragića i Barišića. Jedan je u tom trenutku vredio 8.500.000, drugi 1.500.000. Jedan bi došao kao slobodan igrač, paket sa platom bio bi oko 2.000.000. Dobro bi bilo da je Omeragić došao, a Cirihu bi iz tog novca sve platili otac i agenti", rekao je Mamić o Omeragiću, kojeg Transfermarkt trenutno procenjuje na 6.000.000.

Crvena zvezda će na leto, gotovo izvesno je, ostati bez Strahinje Erakovića koji je spreman za iskorak u karijeri. Pitanje je šta će se dogoditi sa Aleksandrom Dragovićem i da li će on ovog puta otići. Stoga, jasno je da će se srpski šampion "ponoviti" u poslednjoj liniji tima pred Ligu šampiona.

Omeragić je ove sezone odigrao 14 mečeva za Cirih u šampionatu Švajcarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke