Diskretni heroj Rajković: "Bitna pobeda posle šoka, Srbija ne mora da brine o golmanima!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.03.2024.
23:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu, ali velike zasluge nosi i golman Predrag Rajković koji je svojom odbranom u finišu susreta praktično direktno uticao na rezultat.

Čuvar mreže Majorke sumirao je utiske sa meča na Kipru za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

"Bitna pobeda posle ovakvog šoka u Rusiji. Morali smo da pobedimo. Utakmica je bila teška za igranje zbog jakog vetra, u prvom poluvremenu je pomogao nama, a u drugom njima", rekao je Rajković.

"Mislim da je najbitnije da je golman koncentrisan svih 90 minuta. Nekada su takve utakmice da nemaš posla 90 minuta, a onda jedna lopta na kraju može da reši. Svoj posao sam odradio, bio sam koncentrisan sve vreme, srećan sam što sam pomogao ekipi da pobedimo", istakao je golman Majorke, a zatim odgovorio na pitanje i o konkurentima za mesto u timu, Vanji Milinkoviću Saviću i Đorđu Petroviću.

"Zaista je odlična konkurencija, sva trojica smo dobri. Tako barem kažu... Nema sujete, ljubomore, podržavamo svakog ko je na golu. Srbija ima dobre golmane i ne treba da brine za budućnost", smatra Predrag Rajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke