Divan gest u Super ligi Srbije, skidamo šešir pred Vukom Mitoševićem

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.04.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija odmah umanjila kaznu njegovom protivniku.

Povezane vesti

U duelu Radnika i Radničkog iz Kragujevca Nedeljko Piščević, igrač gostiju iz Šumadije, dobio je direktan crveni karton zbog starta nad Vukom Mitoševićem koji se ovoga puta povredio. 

Nenad Lalatović je više puta ponovio da se radi o startu u kom nije bilo namere da se povredi Mitošević, a to je pisanom izjavom potvrdio i sam fudbaler Radnika. 

Ovim povodom se oglasio i FK Radnički 1923 koji se zahvalio Mitoševiću. 

"Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da se igraču našeg kluba Nedeljku Piščeviću umanji prvobitna kazna sa šest na dve utakmice suspenzije zbog nenamernog starta nad fudbalerom Radnika Vukom Mitoševićem, koji je tom prilikom doživeo tešku povredu.

Fudbalski klub Radnički 1923 se ovim putem zahvaljuje Mitoševiću koji je pisanom izjavom podržao inicijativu našeg kluba da se Piščeviću smanji prethodno izrečena kazna.

S obzirom da je Piščević već odradio dve utakmice suspenzije protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, on će biti na raspolaganju treneru Nenadu Lalatoviću za predstojeće gostovanje u Novom Pazaru", stoji u saopštenju kluba. 

Vuk Mitošević je doživeo prelom noge i teško da ćete pronaći nekog igrača koji će ovako reagovati nakon svega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke