Đorovićevih 11 - Mnogo smo jaki?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

I gde je najveća konkurencija?

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Dva dana ostalo je do starta naše mlade reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Prvi rival nam je Austrija, u ponedeljak od 18 časova i 30 minuta u Trstu, a ono što je u ovom trenutku najzanimljivije pitanje jeste pitanje izbora najjače postave za tu utakmicu od strane selektora Gorana Đorovića.


Pretpostavljamo da je Đorović već doneo odluku oko izbora startera, pa ćemo pokušati da je makar približno unapred otkrijemo.

Zanimljivo, Srbija i Austrija su bile zajedno u grupi i u kvalifikacijama. U novembru 2017, ''Orlići'' su kao gosti slavili sa 3:1, a jesenas u Novom Sadu bilo je nerešeno, 0:0.

Prilika je da se podsetimo i startnih postava u tim mečevima.

Trijumf u Austriji donela nam je ova ekipa: Radunović - Gajić, Milenković, Jovanović, Bogosavac - Lukić, Mašović - Pantić (Luka Ilić) - Lutovac (Stevanović), Jović, Mićin (Adžić).

U novosadskom remiju Srbija je nastupila u sastavu: Radunović - Gajić, Marković, Jovanović, Bogosavac - Račić, Mašović, Pantić - Lutovac, Jović, Ranđelović.

U odnosu na ove dve utakmice, treba očekivati određene promene. Pre svega, pretpostavljamo da će ''A'' reprezentativci Nemanja Radonjić i Andrija Živković početi utakmicu od strata, a neizvesnost bi mogla da postoji i oko izbora centralnih veznih igrača, gde konkurišu Lukić, Mašović, Račić, Pantić.

Prema tome, nameće se ovaj sastav:

Radunović - Gajić, Milenković, Jovanović, Bogosavac - Račić, Lukić - Živković, Pantić, Radonjić - Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.06.2019
18:34

Jovanović nije loš igrač, ali nije ni ekstra štoper, kikser je, Strahinja Pavlović je bolji od njega. Od Račića sigurno ima boljih, možda je rešenje da je tu poziciju pokrio Pantić jer se u klubu slabije snalazio na poziciji CAM već bolje po krilu i na poziciji centralnog veznog, a taman bi šansu dobio Mićun ili Ranđelović.

avatar
Dorotej
Saturday, 15.06.2019
17:31

Mi smo uvek jaki dok ne krene takmičenje. Ne igraju imena nego želja i motiv. Nišam siguran da ti momci to imaju. Glavni igrači su prerasli taj uzrast, samo rizikuju povrede. Super bi bilo da grešim.

avatar
svojnasvome
Saturday, 15.06.2019
16:43

Sve puca od partizanove skole fudbala

avatar
Old_school
Saturday, 15.06.2019
16:27

Realno, ova ekipa je jaca od naseg A tima. Samo mislim da je steta, koji god da je razlog, sto Grujic nije u timu.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 15.06.2019
16:07

U Novom Sadu smo igrali po oranici,dobro da se niko nije ozbiljnije povredio.Kako god jaci smo od njih,ali videcemo vec,ovo je verovatno kljucna utakmica za dalji tok.