Đukić obradovao Grobare, kako će izgledati Partizan na proleće?

Autor: Beta Beta
sreda 27.12.2017.
16:53
Izvor: Beta

Navijači su se ovome i nadali.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da ga ne plaši to što crno-beli još nisu doveli nijednog igrača i istakao da će klub učiniti sve da zadrži golmana Vladimira Stojkovića.

"Ne plaši me (što još niko nije došao), jer je Partizan pokazao da je ekipa. Ja težim tome da stvorim Partizan sa sistemom... Mi smo to pokazali i u ovoj godini. Imali smo momenata gde Suma nije funkcionisao, ali se to nije osetilo jer je ekipa funkcionisala. Tošić je bio povređen u nekim ključnim utakmicama, ekipa je i dalje funkcionisala...", rekao je Đukić novinarima nakon predstavljanja kalendara crno-belih za 2018.

Đukić je naveo da igrači koji nisu uspeli da se nametnu već polako odlaze iz Partizana, ali je dodao da velikih odlazaka u predstojećem prelaznom roku neće biti.

"Mislim da neće biti velikih odlazaka, biće odlazaka koje mi dozvolimo. Neće biti odlazaka koji nisu kontrolisani. Nadam se da će kostur ekipe ostati", rekao je Đukić.

Golman Partizana Vladimir Stojković proglašen je za najboljeg igrača u 2017. u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

"Stojke je odradio vrhunsku polusezonu. On je bitan igrač, čovek za nas... Bitno je što je dobio tu nagradu jer je sa samopouzdanjem on još bolji. Stojke je vrhunski golman i sigurno da će Partizan učiniti sve da on ostane. Da li će ostati ili neće, to ćemo videti na kraju. Ja sam siguran da će Partizan, ali i Stojke učiniti sve da bude ovde. Koliko je to realno, videćemo", rekao je Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Juventusa
Wednesday, 27.12.2017
19:58

Stojke kad ode to je njegov kraj karijere po mom misljenju. Kao i uvek, nece se snaci tamo, bice ispusena mustikla, vratice se ali to vise nece biti to. Stavise, mozda i izgubi mesto vec do SP u reprezentaciji.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 27.12.2017
18:30

dobro je da se odlazak fantoma ne svrstava u velike haha

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
19:45

Suma je Mandrak, Tavamba je Betmen. SuMandrak LOL