Đukić ODUŠEVLJEN, ''Grobari'' ne treba da brinu?

Autor: Beta Beta
utorak 04.07.2017.
22:36
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je zadovoljan današnjim izdanjem svoje ekipe protiv Urala u pripremnoj utakmici u Sloveniji.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su danas ruski Ural sa 1:0 u pripremnom meču koji je odigran u Sloveniji.

"Veoma sam zadovoljan. Na prvom mestu pobedom, ali igrom i odnosom prema igri, zalaganjem. Mislim da smo dominirali, imali loptu u svojim nogama i imali šanse koje nismo iskoristili...

Ali, dali smo sliku jedne ozbiljne ekipe protiv ozbiljnog rivala i zaista možemo biti zadovoljni",
rekao je Đukić, objavljeno je na sajtu kluba.

"Mislim da smo bili čvrsti i homogeni, nismo davali prilike rivalu, a uz to smo imali veliki posed lopte i veliki broj šansi. Zadovoljan sam time kako se igrači bore, kako pomažu jedan drugome.... Zaista sam oduševljen, drago mi je zbog njih", rekao je Đukić.

Jedini gol na utakmici postigao je Uroš Đurđević u 88. minutu iz jedanaesterca.

"Ova pobeda je veoma bitna za naše samopouzdanje pred utakmicu protiv Budućnosti. Pored pobede, važno je i da se niko nije povredio danas jer nas generalna proba očekuje za sedam dana", rekao je Đurđević.

Izabranici Miroslava Djukića novu sezonu počinju naredne nedelje utakmicom protiv podgoričke Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Wednesday, 05.07.2017
12:21

Leonardo mora da se vrati na bok jer Mihajlović ništa ne igra, kad Tawamba ušao odmah smo dobili dubinu u napadu, dečko nije gol igrač ali odrađuje rudarski posao i mnogo koristan igrač.

avatar
VALOK
Tuesday, 04.07.2017
23:30

GLEDAO SAM UTAKMICU NA TV PARTIZAN, I ONO STO SAM VIDEO RAZLIKUJE SE OD TRENERA DJUKICA. UTAKMICA JE BILA ZA ZABORAV, MONOTONA UGLAVNOM IZMEDJU DVA SESNAESTERCA, SA DVE ZAISTA KOLOSALNE SANSE. SUVISE JE TO MALO ZA GENERALNU PROBU. MOJ UTISAK JE DA NEMA HEMIJE U EKIPI KAKVA JE BILA KOD MARKA NIKOLICA, I DA JE LEONARDO NESPREMAN, NI NALIK ONOM MAJSTORU IZ PRVENSTVA...

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 05.07.2017
12:23

Nisi u pravu ovo je zadnja utakmica igrači su umorni i plaše se povrede, biće to ok u utorak.Samo da ukrotimo Leonarda da ne kuka više(mada se priča da je već prodat arapima i da ide posle kvalifikacija).

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 04.07.2017
23:21

Neca da radi kamikaze pola sata svaki put kad ubaci desnom spoljnom!

avatar
Nemanja Petrovic
Tuesday, 04.07.2017
22:56

E,moj Nikolicu ko je tebe nasledio...odusevljen covek ispromasivali se za oskara,nema sta ovo je Tomicev nacin treniranja i ophodjenja prema igracima,navijacima...itd,sve mogu da razumem al ti danasnjom igrom ne da budes zadovoljan,nego odusevljen i jos da kazes nema brige...ovde nesto nije u redu,al ajde da mu verujemo,ali ipak ovo ne lici ni na sta...

avatar
Che NS
Tuesday, 04.07.2017
23:26

Mozda ja nisam razumeo,ali rekao je da je odusevljen borbeoscu igraca,i cinjenicom da pomazu jedan drugom...Ali kazem,mozda ja nisam razumeo!!!

avatar
Maximovic
Wednesday, 05.07.2017
01:55

i ja mislim da je na to mislio po tekstu. A uostalom ovo su pripreme sigurno nisu dali 100% sebe jer ipak nije cilj da se sad neko povredi vec da svi spremni docekaju pocetak takmicenja.