Đukić potvrdio odličnu vest, a evo od kog igrača očekuje da posebno zablista!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.09.2017.
23:14
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Osim obraćanja novinarima na konferenciji za medije, trener crno-belih govorio i za Partizanov vesnik o sutrašnjem susretu sa Dinamom iz Kijeva.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Meč u Humskoj sutra počinje u 21:05h, a šef struke crno-belih se u razgovoru sa Željkom Pantićem najpre osvrnuo na ono kroz šta su crno-beli prošli ove sezone.

''Mi ove godine dajemo prioritet timskoj igri, da do izražaja dođu drugi igrači koji će da nadoknade 50 golova Leonarda i Đurđevića iz prošle sezone.

Ja sam dosta zadovoljan ekipom, je igranje sreda-nedelja ostavlja traga, nemoguiće je izdržati u tom ritmu sa istim timom. Mi to dosta dobro radimo, ima tu još mnogo stvari ad se popravlja, ali naš Partizan je još uvek u hodu. Otišli su ovi što smo sa njima odradili pripreme, a oni koji su došli nisu odradili pripreme.

Imamo Sumu koji nije bio u formi, pa ode u reprezentaciju i povredi se. To su stvari koje se dešavaju. Suma nije uhodan sa nama, u tu timsku igru, Tošić isto, ali mi i dalje funkcinišemo normalno, u Evropi, a u našem prvenstvu imamo neki zaostatak.

Nemamo mirnoću od nedelje do nedelje, nemamo vremena za rad na taktici, već samo za oporavak igrača.

Ima još mnogo da se igra, ali ovde se mnogo brzo ide iz euforije u depresiju. Za sve treba strpljenja i vremena'', objašnjava Đukić.

Govoreći o sutrašnjem rivalu, Đukić je naglasio da će crno-beli učiniti sve da poremeti prepoznatljivi ritam igre Kijevljana.

''Dinamo iz Kijeva je ozbiljna ekipa, šampionska, koja igra dobar fudbal, ali mi ćemo od prvog minuta ići na pobedu, da dominiramo, da im napravimo nekomotnu utakmicu za njih, da im ne dozvolimo da igraju i smatram da će odlučiti detalji.

Mi ćemo ući hrabro, kao i protiv ostalih i da eventualno osvojimo tri boda. Siguran sam da ćemo odigrati utakmicu kako treba i da će ekipa da izgara'', ističe Đukić.

Ono što navijače Partizana najviše zanima, jeste situacija sa golmanom Stojkovićem i Sejdubom Sumom.

''Juče sam razgovarao sa Stojkovićem, ima veliku želju da igra. Mislim da će ta želja preovladati. Ti mali problemi koje ima će biti prevaziđeni.

Mislim da je Suma spreman, mi očekujemo taj plus, taj doprinos koji treba da nam da Suma, ovo je utakmica za Sumu, ovo je velika utakmica, želimo da nam pomogne i da ga gurnemo u vatru jer on mora da nam da taj plus koji očekujemo'', zaključio je Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Thursday, 28.09.2017
17:20

zaista znači kažem! :-D

avatar
Doki Daki
Thursday, 28.09.2017
08:48

Za sada sam nezadovoljan tvojim radom. Mi igramo konfuzno, ne vidim stil naše igre. Ne igramo pas igru, sredina skoro da ne postoji, ne širimo, već vezni red i špic nabijaju u sredinu. Kaži Ožegoviću da ne pada na svaki kontakt, jer to ne prolazi u Evropi.

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 27.09.2017
23:30

kako da ti da plus kad ga stavljas na pogresnu poziciju a u ovoj formaciji koju forsiras on i nema mesta. Moras da promenis formaciju, probaj 4-1-3-2

avatar
Realan_PFC
Thursday, 28.09.2017
02:42

sumu treba na poluspica mesto tawambe, cak tawamba bolje igra kad se nadje na strani nego u sredini, izgubi se covek na malom prostoru okruzen sa previse igraca

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 27.09.2017
23:29

Samo da ne igra gmiletic