Đukić za TV Partizan otkrio kakvu obavezu ima prema ''Grobarima''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.06.2017.
22:21
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Posle današnje promocije u Humskoj, novi šef stručnog štaba Partizana Miroslav Đukić prvi put govorio i za klupsku televiziju.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U razgovoru sa voditeljem ''Partizanovog vesnika'' Željkom Pantićem, Miroslav Đukić je delovao veoma optimistično kada su u pitanju mogućnosti crno-belih na evropskoj sceni sledeće sezone.

U više navrata je naglasio da želi da stvori modernu ekipu i uveren je da u Partizanu postoji potencijal za tako nešto.

''Naša obaveza je da mi našim navijačima pružimo Partizan koji oni žele, taj Partizan koji će igrati moderan fudbal koji oni gledaju na TV-u, kao što igra Real Madrid, kao što igra Barselona, kao što igra Juventus, da mi vidimo da možemo.

Jer imamo kvalitetnu decu, treba ih obučiti da to rade kao ekipe na Zapadu. I zaista imam veliki entuzijazam da napravim moderan Partizan koji će se svake godine u Evropi takmičiti sa najboljima'',
izjavio je Đukić.

On je odmah posle razgovora sa čelnicima Partizana uvideo sličnost sa 2007. kada je imao svoj prvi mandat u Partizanu.

''Ova tri-četiri dana smo se intenzivno družili. Pričali smo odmah o taktikama, šta može ovaj igrač, šta može onaj, šta može da unapredi... znači fudbalska priča ljudi koji vole fudbal. Tada sam bio neiskusan trener, ali sam imao veliki entuzijazam, baš kao i sada. Partizan je veliki klub, koji mora da se meri sa najvećima'',
zaključio je Đukić.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
staljin
Tuesday, 06.06.2017
16:01

Za početak da skine Zvezdin dres , koji nosi ispod potkošulje ! Da li se sećate šta je uradio na poslednjem derbiju , koji je vodio ?

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
11:36

pre 11 satinBas me zanima da li cemo mi traziti Srdjana Babica makar kao tog treceg stopera to jest neku prvu rezervu da tako kazem jer nam svakako trebaju jos dvojica. Doduse, tu bi malo mozda problem predstavljala cinjenica da je levonog isto kao i Bosnjak, ali nema veze, to nije nista strasno, na klupi se i sedi zato sto ima boljih od tebe ili makar iskusnijih ako nista drugo:-))nnpre 13 satinNama za prvi tim trebaju golman, stoper, levi bek, centralni i ofanzivni vezni (ovo- i # 8 i # 10 pod uslovom da igramo u 4-2-3-1), a posle toga postepeno i ta desna strana (MV-MJ), ona (sad) jos i nije (toliko) kriticna, ali ce nam trebati da se tu postepeno i vremenom pojaca konkurencija. Ne vidim da Jankovic moze da napreduje do te mere da cemo padati u trans zbog njegovih igara, a Vulicevic dokle bude gurao, gurace. Prema tome, jasno je: Ostojic, Everton, Leonardo i Djurdjevic plus Vule i Janko (cak i ako ne bas on, neko drugi od onih koje imamo, opet ne mozemo, realno gledano, da dovedemo jos i tu nekoga jer to nije odrzivo resenje niti optimalno, i ja cu malo da smanjim apetite), njih sestorica mogu da racunaju na to imaju obezbedjeno mesto, ostalih pet (gore navedenih) mesta valja i treba popuniti po kljucu: dva ili tri stranca i dva ili tri nasa.nnpre 14 satinI nadji(te) nekog drugog umesto Marasa, on je persona non grata nakon onoga, a bojim se da je i Planic pod znakom pitanja jer mozda nije toliko brz koliko ga nas Baldekeita mozda vidi takvim (to je jako vazno, uslov je koji ce svako morati da ispuni na toj poziciji ili da cita jako pametno da bi to nadomestio), ali slazem se sa njim da je taj decko znatno napredovao. Ako mu neko zamera ono na Vracaru, i Nemanja Stevanovic je bio akter one bruke na Banovom brdu, ili se gleda to svima ili se ne gleda nikome.nnnpre 14 satinNe mora da znaci, Mirko Marjanovic je takodje iz Knina, a Partizanovac je bio samo takav. Suput je iz Gospica pa je isto oduvek Grobar:-D Jedino za Benkovcanina Gagica vec ne znam:-D Svi nasi golmani u poslednje vreme imaju neke veze sa zvezdom- Stojkovic, Kljajic, Saranov (moze on da prica sta hoce, zvezdas je), Jovicic, Piroman- svi oni ili bili u cz ili navijali za nju... P.S. Naravno, ne mislim bukvalno svi golmani, ali skoro svi svakako da:-D

avatar
Anderton
Tuesday, 06.06.2017
09:50

Do 15.06. se mora znati ko dolazi i ko odlazi. Te priče da će neko ostati do kraja kvalifikacija su meni smešne jer nas vraćaju u doba Đure kada su se prodavali najbolji igrači usred kvalifikacija a dovodile veličine poput Boje.

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
23:38

Bas me zanima da li cemo mi traziti Srdjana Babica makar kao tog treceg stopera to jest neku prvu rezervu da tako kazem jer nam svakako trebaju jos dvojica. Doduse, tu bi malo mozda problem predstavljala cinjenica da je levonog isto kao i Bosnjak, ali nema veze, to nije nista strasno, na klupi se i sedi zato sto ima boljih od tebe ili makar iskusnijih ako nista drugo:-))

avatar
Burazer
Monday, 05.06.2017
22:41

Po prvi put imam neki dobar osecaj u vezi svega ovoga sa Partizanom.

avatar
Monday, 05.06.2017
22:41

Partizan iz jeseni 2007. je model igre kakve ogromna većina navijača Partizana podržava i želi da vidi od Partizana. To delo je tadašnjeg trenera Đukića i tadašnjeg sportskog direktora Tomića, a sada je tu Iliev umesto Tomića koji se do sada takođe pokazao odličnim. Ako nekao ima iste poglede na fudbal kao Iliev to je Đukić. Tim je do sada dobro vođen i ostavljen u odličnom stanju samo ga treba popuniti i nadograditi.