Dobar znak za Partizan, kapiten došao na konferenciju i poručio: "Osam ili devet meseci smo na prvom mestu, to nas gura napred"

Autor: Mladen Heleta
petak 08.03.2024.
11:29
Izvor: Sportske.net

Svetozar Marković na putu oporavka...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan završio je svoju konferenciju za štampu pred 172. "večiti" derbi, koji se sutra od od 17 sati igra na stadionu Crvene zvezde, u sklopu 24. kola Super lige Srbije.

Novinarima se pored trenera Igora Duljaja, obratio i kapiten Svetozar Marković, što navijačima Partizana daje nadu da će on sutra igrati, pošto je bio pod znakom pitanja zbog povrede.

Partizan je prvi na tabeli sa 59 bodova, jednim više od najvećeg rivala.

"Očekivanja su kao i uvek. Očekuje nas teška utakmica kao što je bio i prethodni derbi. Na nama je da se pripremimo maksimalno, damo maksimum. Što se tiče mog zdravlja, nisam trenirao sedam dana. Danas ću odraditi prvi ekipni trening. Posle treninga ćemo odlučiti da li sam spreman. Daću sve od sebe da budem", rekao je Marković i dodao:

"Atmosfera u ekipi je odlična, osam ili devet meseci smo na prvom mestu, to nas gura napred i to nas drži zajedno, a isto tako i mi pokušavamo da se pomažemo međusobno i da kao što sam već rekao, da se držimo zajedno, da idemo iz utakmice u utakmicu i da ostvarimo naš cilj koji je trenutno veoma daleko. Što se tiče novajlija, pokušali smo da im objasnimo značaj ove utakmice i atmosfera koja će ih dočekati na stadionu Crvene zvezde, tako da... Mislim da su svi igrači maksimalno spremni i koncentrisani za sutrašnju utakmicu", završio je Marković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke