Dobra vest za Milojevića - Vezista spreman za derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.04.2018.
12:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Neplanirana pauza u domaćem prvenstvu pozitivno se odrazila na kadrovsku situaciju u taboru Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Stručni štab fudbalskog kluba Crvena zvezda ne bi trebalo da ima veće kadrovske probleme pred 157. "večiti" derbi iako je prethodnih dana i nedelja situacija bila problematična.

Vladan Milojević na prethodnih nekoliko utakmica nije mogao da računa na Vujadina Savića i Mičela Donalda, a zbog problema sa povredama i suspenzijama utakmice su propuštali još Uroš Račić, Milan Borjan, Filip Stojković, El Fardu Ben i Nenad Krstičić.

Uoči 157. "večitog" derbija situacija se popravila pa bi tako u konkurenciji za tim trebalo da se nađe i Mičel Donald koji je poslednju utakmicu odigrao pre mesec dana u Novom Sadu.

Zamenik kapitena je prethodnih dana trenirao individualno, a "Novosti" pišu da je nakon novih kardioloških pregleda dobio dozvolu da se danas uključi u puni trenažni proces.

To znači da će Vladan Milojević i njegovi saradnici imati dovoljno vremena da utvrde da li je Mičel Donald spreman za "večiti" derbi i hoće li ga u slučaju da jeste uvrstiti u startnu postavu.

Situacija oko Vujadina Savića je još uvek neizvesna i ne može se sa sigurnošću tvrditi da li će štoper biti spreman za derbi koji je na programu u subotu od 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 09.04.2018
15:44

Ako Savić ne bude spreman treba prvenstvo odložiti takođe neplanirano pa makar ušlo u termin SP.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 09.04.2018
22:44

Spominje se sve vise cak i mogucnost odlaganja pocetka SP jer se predvidja da ce Srbija stici do samog finala, a dobro je poznato da nam je on jako bitan sAraf:-D