"Sportske" saznaju - Sjajna vest za Milojevića pred Inter, startna postava sa trojicom štopera i velika šansa za Maksimovića?!

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 30.09.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovaj tim bi trebalo da istrči na "Đuzepe Meacu".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 sat nastavljaju svoj put u novom formatu Lige šampiona i to gostovanjem prvaku Italije Interu u Milanu, u utakmici drugog kola.

Kao što je već poznato, crveno-beli su startovali domaćim porazom od Benfike rezultatom 2:1, dok je Inter uspeo da osvoji veliki bod na gostovanju Mančester sitiju, pošto je remizirao bez golova.

Trener crveno-belih Vladan Milojević se pred ovaj duel suočio sa nekoliko kadrovskih problema, pa će morati da menja postavu koja se u poslednje vreme iskristalisala kao standardna.

Jedan od najboljih igrača Zvezde Mirko Ivanić je povređen i preskočiće duel na stadionu "Đuzepe Meaca", neće biti ni povređenog desnog beka Ognjena Mimovića, a pod velikim znakom pitanja je i golman Omri Glazer, koji se povredio u petak na utakmici protiv Železničara iz Pančeva (2:1).

Ipak, kako "Sportske" saznaju, Izraelac je u ovom trenutku bliži tome da izađe na teren u Milanu, nego da propusti ovaj duel, što je jako dobra vest za šampiona Srbije.

Takođe, saznajemo da je trener Milojević blizu odluci da i protiv Intera implementira sistem koji je imao u "večitom" derbiju protiv Partizana, u kom je Zvezda slavila sa 4:0, odosno da zaigra sa trojicom štopera i dvojicom "ful" bekova, s tim što bi sada, za razliku od derbija, jedan od trojice štopera, zajedno sa Spajićem i Đigom, bio slovenački reprezentativac Vanja Drkušić, dok bi se Korejac Seol, koji je bio treći štoper protiv Partizana, sada preselio na desni bok. Levi bok će držati Olajinka, koji je sjajno delovao na toj poziciji u duelu sa crno-belima.

Odluka da Drkušić igra protiv Intera bila bi i više nego logična, jer svi znamo kako je ovaj momak delovao na Evropskom prvenstvu i da su u njegovom "džepu" redom završavali Rasmus Hojlund, Aleksandar Mitrović, Hari Kejn i Kristijano Ronaldo.

Mesta centralnih vezista rezervisana su za Elšnika i Krunića, u špicu će biti Šerif Endiaj, koji će dobiti priliku ispred Bruna Duartea, a iza njega će delovati Silas i mladi Andrija Maksimović.

Dakle, Zvezdin "Mesi" i supertalenat će dobiti priliku da se pokaže i na najvećoj mogućoj sceni.

Očekivani sastav Crvene zvezde protiv Intera:

Glazer - Drkušić, Spajić, Điga - Seol, Krunić, Elšnik, Olajinka - Silas, Maksimović - Endiaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke