Dobri duh Drago - Izjava Zvezdinog štopera zbog psovke postala viralna

Autor: Nemanja Janošev
petak 11.03.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Baš ta reč opisuje sve.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović nehotice je opsovao na jučerašnjoj konferenciji za medije nakon utakmice sa Rendžersom.

Crvena zvezda je ostala kratkih rukava u Glazgovu, uz razočaranje zbog brojnih prilika koje nisu bile realizovane, kako zbog ofsajda, tako zbog manjka sreće. 

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo je nažalost izgubili. Prekidi su bili ključni, jer su nam samo na taj način pravili šanse. Međutim, znali smo da su visoki i da Tavernije dobro centrira. Ipak, borićemo se u revanšu", počeo je Dragović.
 
Dragović je imao pune ruke posla budući da je spram sebe imao kolumbijskog napadača Alfreda Morelosa.
 
"Znali smo da je dobar napadač i da ume da zadrži loptu. Već posle prvog duela s njim, zamalo što nisam pao, ali posle je sve bilo u redu. Gol je dao iz prekida, a to je jedina šansa koju je imao. Mislim da smo kao odbrana odigrali dobru utakmicu, osim prekida. Analiziraćemo to i potrudićemo se da takve greške više ne pravimo", odvukao je Dragović.

U jednom trenutku, Dragović je, odgovaravši na pitanje medija, opsovao, ali se brzo zaustavio shvativši šta je rekao. U pomoć je pritekao i Dejan Stanković rekavši da je sve to izliv emocije, a i njemu se umalo omaklo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke