Dobro poznata lica na Čairu, Nišlije predstavile četvrtog trenera i novog sportskog direktora

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.09.2021.
16:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Novi trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da se vratio na Čair s namerom da tom timu donese mir i istakao da je prvi cilj da tim "izvuče maksimum" do reprezentativne pauze.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"U Radničkom je u poslednje vreme bilo veoma turbulentno. I što se tiče rezultata i što se tiče promena trenera. Vratio sam se s namerom da donesem mir, koji je neophodan ovom klubu i njegovim navijačima. To možemo da uradimo isključivo dobrim rezultatima", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog će sutra gostovati Kolubari iz Lazarevca, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao 12. na tabeli sa devet bodova iz devet odigranih utakmica, dok je Kolubara na desetom mestu sa deset bodova, ali uz meč više.

"Pred nama je neugodno gostovanje, jer se Kolubara pokazala kao ekipa koja je veoma opasna kada igra na svom stadionu", rekao je Batak, koji počinje svoj drugi mandat na klupi Radničkog.

Batak je naveo da je uspeo da odradi tri treninga sa ekipom pred ovaj meč, uz odredjene probleme, pošto nekoliko igrača nije treniralo posle utakmice u Novom Pazaru zbog stomačnog virusa.

"Gledao sam sve utakmice Radničkog ove sezone i smatram da pojedini igrači mogu i moraju da na terenu pruže mnogo više. Ovo što su igrali do sada neće biti dovoljno za ono što želimo. Mogu da kažem da smo se u datim okolnostima dobro spremili za Kolubaru i idemo tamo da ostvarimo najbolji mogući rezultat", rekao je on.

Batak je rekao i da mu je u pripremi meča pomogao novi sportski direktor kluba Aleksandar Jovanović, koji je "do pre nekoliko dana igrao za Kolubaru.

"Ne bih pričao o startnoj postavi, imali smo te probleme sa virusom, tako da ću na teren poslati 11 najspremnijih igrača u datom trenutku", rekao je Batak.

"Ovaj tim ima kvalitet, ali čeka nas naporan rad. Prvi cilj je da izvučemo maksimum do reprezentativne pauze, a onda ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo i uigramo linije za nastavak sezone", zaključio je on.

Novi sportski direktor Radničkog Aleksandar Jovanović rekao je da je presrećan zbog novog posla.

"Meni je Radnički dao sve u životu, a sada je vreme da i ja njemu nešto dam. Uvek mi je bila želja da radim u Radničkom i za Radnički. Čeka me zahtevan posao, a moj prvi zadatak biće da se publika vrati na Čair, da prepozna novu energiju i ponese nas ka novim uspesima", rekao je Jovanović.

Utakmica Kolubara - Radnički Niš igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke