Dok Kragujevac čeka Lalata, Kiza Milinković danas vodio Radnički do ubedljive pobede

Autor: Darko Mitrović
petak 04.02.2022.
17:09
Izvor: Sportske.net

Bila je to pretposlednja provera Radničkog pred nastavak sezone.

Screenshot/YouTube/RFK1923 TV
Screenshot/YouTube/RFK1923 TV

Povezane vesti

Trener Radničkog 1923 Zoran Milinković je odradio gotovo kompletne pripreme sa ekipom koja se pre par dana vratila iz Antalije, ali je izvesno da neće voditi Kragujevčane tokom proleća.

Čelnici kluba su postigli dogovor sa Nenadom Lalatovićem koji će narednih dana preuzeti ekipu, a pre nego što on dođe u Kragujevac, Milinković je danas vodio svoj tim do ubedljive pobede nad Slobodom iz Užica.

Radnički je na pomoćnom terenu stadiona ''Čika Dača'' trijumfovao sa ubedljivih 3:0, iako je nastupio u kombinovanom sastavu, s obzirom da je trener Milinković odlučio da sačuva glavninu snaga za sutrašnju generalnu probu sa Timokom iz Zaječara.

Vođstvo Radničkom je doneo Borisav Burmaz u 12. minutu prvog poluvremena, a u dvanaestom minutu drugog prednost je duplirao Ristović. Konačnih 3:0 postavio je Maksimović u 67. minutu meča.

RADNIČKI 1923: Raičević, Janković, Pecelj, Milanović, Lakićević, U. Vidović, M. Vidović, S. Kovačević, Ristović, Trifunović, Burmaz. Igrali su još: Spasojević, Milikić, Gvozdenović, Petrović i Maksimović.

SLOBODA (U): Vučašinović, Milovanović, Miličić, Glišović, Krsmanović, Stanić, Đorđilović, Ivanović, Tomić, Janković, Gajić. Igrali su još: Đoković, Šušnjar, Lučić, Katić, Marković i Milekić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke