Dok Partizanove legende ćute, oglasio se Kosan!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.07.2022.
19:47
Izvor: Sportske.net, Kurir

Iskusni trener pomno prati aktuelna dešavanja, ali mu nije jasno šta se to, zapravo, događa u Partizanu.

Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Partizan je najveće razočaranje u uvodnom delu sezone. Od ekipe koja je prošle sezone imala duge serije pobeda, ali nije uspevala da dobije Zvezdu u derbijima, crno-beli se sada muče i u malim utakmicama i već su ''prosuli'' sedam bodova u samo četiri odigrana kola.

Partizanovu krizu je u izjavi koju je preneo ''Kurir'', prokomentarisao nekadašnji trener Crvene zvezde, Vojvodine i mnogih drugih klubova Milorad Kosanović.

Za početak, nije mu jasno kako u Partizanu misle da se bore za titulu.


''Gledam Partizan... Oni hoće da se bore za titulu. Kako? Rekao sam dve nedelje pred početak prvenstva da je Zvezda već prvak. Ne zato što sam zvezdaš, već zato što sam profesionalac.

Kako Partizan misli da se bori za titulu, a da pušta najkvalitetnije igrače? Plus, ne dovodi bilo koga ozbiljnog. A, hoće da se bore protiv Zvezde koja je pre dve godine skockala tim i sada ga samo još pojačava. Šta se to dešava u Partizanu? Navijači postrojavaju igrače... Sa kojim pravom? Ko su ti ljudi? Oni kojima plaćaju putovanja, puštaju za džabe na utakmice... Klub je iznad svega. Da li su svesni toga u Partizanu?'', pita se Kosanović.

Opravdanje za loše rezultate Kosanović ne vidi ni u finansijskoj situaciji u klubu.

''Koliko znam, Partizan ima isto para, koliko i Zvezda. Zašto su u problemu, znaju samo oni'', dodao je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke