Dok Stanojević besni, šta radi rukovodstvo Partizana?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.09.2021.
16:52
Izvor: Sportske.net, tv prva

Odgovor je još jutros dao - Zvezdan Terzić.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca odložena je na zahtev Crvene zvezde koja ima nekolicinu igrača zaraženih stomačnim virusom, što je razbesnelo trenera Partizana Aleksandra Stanojevića koji je danas na konferenciji za medije rekao sve šta mu je na duši i onda demonstrativno napustio taj događaj, ne čekajući nova pitanja novinara.

Prethodnih sezona su se polemike na relaciji Partizan - Crvena zvezda vodile preko klupskih saopštenja, od početka tekućeg šampionata takvih saopštenja nije bilo, pa je utisak posle današnjeg obraćanja javnosti da je sada trener Stanojević i taj teret stavio sebi na pleća.

Zanimljivo, nekoliko sati pre Stanojevićevog istupa, na TV Prva je gostovao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je između ostalog govorio i o boljim odnosima među čelnicima dva kluba nego što je to prethodnih godina bio slučaj.

Najavio je i da će baš danas sa čelnicima Partizana ići i na ručak.

''Miljan Miljanić je imao jednu pametnu rečenicu kada je rekao da u sportu neprijatelji ne postoje, već samo rivali i njih treba poštovati. I mi i Partizan imamo istu problematiku, iste teme.

Treba što češće da razgovaramo u interesu napretka srpskog fudbala, jer to je u interesu srpskog fudbala. I danas treba da se nađemo, imamo ručak sa rukovodstvom Partizana.

Prvi put da smo se složili da je suđenje bilo izvanredno, Novak Simović je odlično sudio, ali generalno se nećemo slagati, kako ni Real i Barselona, ali sve ostale teme su nam zajedničke, sistem takmičenja, tv prava. Sve probleme treba da rešavamo razgovorom. U poslednje vreme boljim odnosima je u velikoj meri doprineo odlazak nekih ljudi iz rukovodstva Partizana koji su bili seme zla i uticali su da budu loši odnosi zarad lične promocije, na neki način su palili narod i Partizanovu javnost. Pred nama su neki bolji odnosi Zvezde i Partizana, a sa naše strane učinićemo sve da tako bude. Naša misija je da je ovo ipak samo sport, a ne rat'', izjavio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke