Dok svi pričaju o Dzjubi, šta se dešava sa Ohijem? Stanković: ''Pričamo svaki dan...''

Autor: Darko Mitrović
petak 06.05.2022.
21:46
Izvor: Sportske.net

Njegova golgeterska kriza za sada ne utiče na Zvzdine rezultate.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda za sada bez većih problema grabi ka petoj uzastopnoj šampionskoj tituli, a jedna od retkih stvari koja bi mogla da zabrine trenera Dejana Stankovića jeste golgeterski post zimskog pojačanja, norveškog napadača Ohija koji nije postigao gol još od meča sa Kolubarom 20. marta. Od tada je nastupio na sedam mečeva, bez gola i asistencije.

Ohijeva kriza bila je i jedna od tema kojom se šef struke Crvene zvezde pozabavio u najavi subotnje utakmice protiv niškog Radničkog u 35. kolu Linglong Super lige.

''Pričamo svaki dan. Uglavnom, kada je to stranac, gledaš da priđeš drugačije. Da vidiš da li se on adaptirao na sve što ga okružuje ovde kod nas. Ohi je jedan inteligentan momak i pravi profesionalac. Nema nikakvih spoljnih problema. Jednostavno je takav momenat. Verujem da će on izaći iz toga, i da ćešto pre postići pogodak koji će mu vratiti samopouzdanje.

Pavkov je to uradio u Novom Sadu. Dao je jedan bitan gol za ekipu, bitan gol za nas, a pogotovo za njega. Žao mi je što će ovu utakmicu preskočiti zbog žutih kartona, ali mi verujemo u sve igrače. Možda nekada špic ne postigne gol, ali odradi dosta „prljavog“ posla, da naši ofanzivni vezni poput Kataija i Bena mogu da se upišu u strelce. Tako da, imamo jedan sklop napadača koji podeli odgovornost i obaveze. Siguran sam da će Ohi postići gol'', optimistički je poručio Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke