Đoković broj jedan i u Turskoj!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.09.2022.
10:10
Izvor: Sportske.net

Kad satima putujete u Tursku i nazad, imate priliku da upoznate mnoge zanimljive ljude...

Sportske.net/Nemanja Janošev
Sportske.net/Nemanja Janošev

Povezane vesti

Povodom gostovanja Crvene zvezde turskom Trabzonu u okviru drugog kola Grupe H Lige Evrope, mogli ste prethodnih dana da na našim stranicama pronađete dosta zanimljivosti iz Turske koje nam je preneo naš reporter Nemanja Janošev, poput priče o jednom tamošnjem fudbalskom zaljubljeniku Emreu.

Zvezda je sinoć poražena od Trabzona sa 2:1, a novinarska ekipa se danas vraća iz Turske. 

U povratku - još jedna zanimljivost, i to na jednoj benzinskoj pumpi. Naime, pumpa se nalazi u nekoj turskoj ''nedođiji'' na oko 200 kilometara od Istanbula, a odmah po dolasku autobusa sa srpskim novinarima pažnju je privukao još jedan putnik na toj pumpi, obučen u majicu na kojoj piše ''Đoković'', kao što možete da vidite na fotografiji.

Naravno, odmah je usledilo upoznavanje, momak se zove Habib i rado je pristao na fotografisanje. Kada mu je naš reporter rekao da je iz Srbije, Habib je oduševljeno uzvratio na engleskom:

''O, Đoković! No.1''.

A kada smo se već dotakli tenisa i Đokovića, AdmiralBet je već objavio kvote za naredni grend slem turnir, Australijan open 2023. Naravno, Nole je prvi favorit, a kvota na njegovu titulu trenutno je 2.60.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke