Domžale: "Parkeru sertifikat kad Zvezda plati obeštećenje"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.01.2015.
23:30
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji srpski klub promovisao je Džošuu Parkera kao peto pojačanje u zimskom prelaznom roku ali iz Slovenije stiže vest da reprezentativac Antigve i Barbude još uvek nije plaćen i da Domžale neće dati sertifikat dok Zvezda ne ispuni dogovorene fina

domzalec.si
domzalec.si

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije promovisao je prvog dana zimskih priprema peto pojačanje u januarskom prelaznom roku. U pitanju je reprezentativac Antigve i Barbude Džošua Parker koji stiže iz Domžala.

Iako su na stadionu "Rajko Mitić" požurili da promovišu Parkera, iz Slovenije stižu vesti da Zvezda još uvek nije platila obeštećenje i da do ispunjenja finansijskog dela ugovora fudbaler neće dobiti sertifikat iz Domžala.

"Dogovoreno je da sertifikat koji je potreban za registraciju igrača izdamo kada tek kada Crvena zvezda izmiri finansijske obaveze prema nama" rekao je sportski dirketor Domžala Matej Oražem.

On je za portal "Ekipa24" dodao je klub imao ponude iz Kine i Švajcarske ali je Parkeru omogućeno da sam odabere klub imajući u vidu da bi mu ugovor istekao narednog leta.

"Zbog finansijskih uslova nismo mogli da mu produžimo ugovor, pa smo bili primorani da ga prodamo. Ipak, dobili smo tri iste ponude za Parkera, pošto su se pored Zvezde javili klubovi iz Kine i Švajcarske. Dali smo mu odrešene ruke da bira, a on je izabrao Zvezdu" rekao je Oražem.

U Domžalama se nadaju da će Zvezda ispuniti obećanje i da će isplatiti obeštećenje jer u suprotnom Parker neće moći da bude registrovan.

"Mi sa prvakom Srbije imamo dobre odnose, Slaviša Stojanović bio je trener i u Domžalama i u Beogradu. Lako smo se dogovorili i kada je Nemanja Maksimović dolazio kod nas" zaključio je sportski direktor Domžala.

Džošua Parker u četvrtak je promovisan na stadionu "Rajko Mitić" a sa Zvezdom je potpisao ugovor na tri i po godine, odnosno do leta 2018. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gejlija
Saturday, 10.01.2015
07:36

pa platice oni znas da nikom nisu ostali duzni,a to za dugove je Karadzic kriv a ne oni...