Donald: "Nije ovo naše najbolje izdanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
21:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler i zamenik kapitena Crvene zvezde Mičel Donald priznao je da se ekipa nije prikazala u najboljem svetlu u Novom Sadu ali da je važno da su upisana nova tri boda.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Crveno-beli su zabeležili još jednu prvenstvenu pobedu u Novom Sadu, a jedan od junaka utakmice sa Vojvodinom svakako je Mičel Donald.

Zamenik kapitena postigao je vodeći gol za goste u drugom minutu i tako dao veliki doprinos u novom trijumfu a teškom gostovanju.

"Srećni smo zbog pobede, zbog važna tri boda koja nam mnogo znače na putu do šampionske titule. Nije ovo bilo naše najbolje izdanje, imali smo nekih grešaka u igri iz kojih ćemo svakako izvući pouke. Obe ekipa su bile ofanzivno orijentisane, bilo je dosta duela i izuzetno je važno da pobeđujemo u ovakvim utakmicama", rekao je Donald.

Vezista Crvene zvezde dobro se snašao kod vodećeg gola pošto je prvi natrčao na odbijenu loptu i klizećim startom ubacio loptu u mrežu.

"I sam sebe sam iznenadio kako sam brzo odreagovao kod gola. Prethodio je odličan udarac iz daljine Branka Jovičića, još jednom je pokazao kako snažan šut ima. Golmanu je bilo teško da odreaguje u tom trenutku i ja sam dobro iskoristio loptu koja se odbila", dodao je Donald.

Zvezdin kapiten danas je postigao šesti gol u sezoni.

"Posle dužeg vremena ponovo sam zatresao mrežu, odličan je osećaj. Veoma je korisno za ekipu da ima veznog igrača koji daje golove. Napadačima je nekada teško, njih svi odlično čuvaju tako da je bitno da iz pozadine ima nekog ko postiže pogotke. Videli ste da je na prethodnoj utakmici Krstičić postigao odličan pogodak u odlučujućem trenutku", zaključio je vezista Crvene zvezde.

Narednu utakmicu u prvenstvu Crvena zvezda igra za vikend na domaćem terenu protiv kruševačkog Napretka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skoneee????
Thursday, 08.03.2018
08:46

Ove godine ste dobri . . .pa i dobri timovi kiksnu sve je to normalno samo kod nas i kad vas nece tu su sudije da vas nepotrebno poguraju. . . .zasluzujete titulu to stoji

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 07.03.2018
23:50

Fali nam 10-ka otkako nema Kange,ako to ne resimo ebali smo cvorka u kvalifikacijama.

avatar
chaki
Thursday, 08.03.2018
00:49

Kad vidim krsticica na toj poziciji najezim se

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 08.03.2018
14:31

Nije on za to brate,on je dobar defanzivni vezni.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 07.03.2018
23:09

Veliki klubovi pobedjuju i kad igraju lose.